HudhälsaHudvård

Gamla favoriter och nytt att testa från Verso

Gamla favoriter och nytt att testa från Verso

Inlägget innehåller annonslänkar

Svenska hudvårdsmärket Verso har många fantastiska produkter och står bakom patenterade retinol 8 (en form av vitamin A som är en hybrid mellan retinol och retinsyra) och nu även hybridmolekylen Near 1 som är en kombination av niacinamid och retinol. Med sina snygga minimalistiska förpackningar så är de också en fantastisk syn i skåpet eller på hyllan i badrummet. Idag tänkte jag visa två storfavoriter och också två nykomlingar i badrumsskåpet som ska testas framöver.

Storfavoriter från kroppskollektionen som kom hösten 2021.

Förra hösten släppte Verso sin kroppskollektion med fokus på aktiva ingredienser. Kollektionen består av två favoriter och en produkt som för mig helt enkelt inte var värd priset. Vi börjar med rengöringen, Body Oil Cleanser som är en rengöringsolja med salicylsyra som jag gärna använder som kroppsmask, den blir till en len mjölk tillsammans med vatten som jag sedan låter sitta ett par minuter medan jag fixar med en hårmask eller annat. Den här produkten är dryg, gör jobbet, är fantastisk vintertid då den bevarar hudens naturliga lipider och kommer i smidig pumpflaska. Att den haft stående plats på min duschhylla sedan den fick flytta in första gången hösten 2021 är i sammanhanget ett väldigt högt betyg. Här hittar ni den just nu till rabatt! (annonslänk)

Som andra steg i kroppsrutinen har de en kroppspeeling med kombination av syror och mekaniska korn, det är utan tvekan en bra produkt men med tanke på hur snabbt en skrubb tar slut så tycker jag inte att det är motiverat att köpa en så dyr. Jag föredrar handsken från Glow of Sweden som gör jobbet minst lika bra och som går att använda igen och igen.

Sista steget är Body lotion med niacinamid som är en otroligt lätt fuktgivande kräm som går in i huden snabbt och enkelt och verkligen lämnar en bestående återfuktande känsla kvar på huden. Niacinamid är en ingrediens som jobbar utslätande på hudytan och som funkar väldigt bra i en kroppsprodukt. För mig är den kladdfria formulan kanon då jag ofta duschar och smörjer mig innan duschen på kvällen. Här hittar du den just nu till rabatt! (annonslänk). Jag har inte haft denna på ett tag nu så jag är väldigt glad att ha den tillbaka precis lagom till årets torraste månader!

I höstas lanserade Verso en ny produkt – Super Elixir med en ny patenterad molekyl som de har forskat på i många år. Molekylen heter Near 1 och är en stabil form av hybrid av niacinamid samt retinol i en bas på squalen som dessutom är berikad med vitamin E. Jag älskar ju både niacinamid och retinol så när de nu fått en bebis så är det klart att den MÅSTE på mitt ansikte. Här finns den just nu på rabatt (annonslänk) – dock fortfarande till en saftig prislapp. Om den dock funkar bra och dessutom är dryg tycker jag absolut att den kan vara värd det. Recension kommer!

Nytt för mig men som funnits ett bra tag är deras Nourishing mask som ersatte deras tidigare sheet masks (som för övrigt var otroliga), detta som ett steg mot bättre hållbarhet. Masken är en stärkande fuktmask med bland annat ceramider (ytterligare en av mina älsklingar bland ingredienser!) och kan användas både som en mask man torkar av eller som latmaskens bäste vän – nattmasken! Här hittar ni den just nu till rabatterat pris (annonslänk).

För övrigt har jag testat en hel del från Verso tidigare, några andra favoriter är t ex deras Super Eye Serum, Reviving eye mask, Hydration Serum och Deep Cleanse. Har du några favoriter från Verso eller har du span på någon produkt som du skulle vilja testa framöver?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *