Hudvård

Rosendoftande tonermist från M Picaut

Rosendoftande tonermist från M Picaut


M Picaut lanserade denna härlig nyhet på DaisyBeautyExpo ! Aquamarine Bliss Treatment Toner i mist-form är nästan som ett serum pga dess vårdande ingredienser. Och den doftar ljuvligt av rosor vilket jag älskar!
Misten är väldigt återfuktande och känslan blir kvar länge. Jag testade även på mina något atopiska armar och den väldigt yttorra krokodilhuden som inte låter sig penetreras med nästan ingenting var helt plötsligt mjuk och len och krämen absorberades på nolltid. Och denna mist är såklart alldeles ljuvlig även i ansiktet – tar gärna ett extra sprut bara för att njuta av den underbara doften! Den fyller ut linjer och ger fin fräschör på huden och den förbereder huden för serumet som absorberas bättre – så jag tycker denna mist kombinerar toner, essence och serum!

Misten är formulerat så att den fungerar toppen även på känslig hud.
Hjortron dämpar känslighet, rödhet och akne och den ger även ny energi och jämnare hudton. Havreextrakt, som är en av mina favoingredienser, lugnar och den är även Irritationsdämpande och fuktgivande. Rosenvatten som står för den ljuvliga doften sätter även fart på kollagenproduktionen samtidigt som lugnar rodnad och stärker huden.
Havtornsextrakt verkar antiinflammatoriskt och har även en de-aging effekt.
Prebiotika ger näring till hudens goda bakterier och balanserar hudproblem.
B- Circadin är en spännande ingrediensen som är inspirerad av Nobelpriset. re-synkroniserar hudens cirkadiska rytm och den förbättrar tecken på trötthet och stress samtidigt som den skyddar mot blått ljus från mobiler och datorer.
Akvamarinkristallen, som är symbolen för produkten, är rik på mineraler och spårämnen.
Flaskan är rejäl på hela 100ml och den kostar 469 kr.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *