MakeupUncategorized

Stabila favoriter och ett kungligt beautytips

Stabila favoriter och ett kungligt beautytips

Det har varit en riktig stressvecka. Det är jobb, barnens alla aktiviteter som har kickat igång och allmänt kaos. Jag har fortsatt att maniskt uppdatera Hemnet och Booli i jakt på min lägenhet. Dessutom hamnade jag i det bottenlösa scollhålet som är internet när en skandal briserar. Prins Harrys självbiografi läckte och det var det mest navelskådande och tondöva dravlet i bästa Barbara Cartland-stil.

Nu är det här en beautyblogg så jag får väl lyfta att Prins Harry berättar om hur han behandlar sin köldskadade penis (fråga inte) med klassiska Elizabeth Arden Eight hour cream. Redan det är too much information men han berättar även att krämens doft får honom att tänka på mamma Diana medan har tar hand om sina kylda kronjuveler. Eww! Tydligen sålde den helt slut, men många kanske ofta lider av samma problem?

Kan användas på frusna könsorgan enligt Prins Harry

Ofta när jag känner mig stirrig och stressad dyker jag ned i beautyn och botaniserar i min älskade samling. Nu ligger allt nedpackat i flyttkartonger och jag saknar den löjligt mycket.

Den här veckan har jag kört samma sminkning varje dag. Mest för att jag inte har så mycket att variera mig med men också för att ibland är det skönt med något man vet fungerar.

Stabila favoriter just nu

Min älskade Chanel Les Beige Water-Fresh Tint tog slut förra veckan och jag har inte haft tid att köpa en ny foundation. Det kommer ett inlägg framöver om foundations. Så jag kör på en nödlösning som ändå fungerar väldigt bra. Nyx Bare With Me Concealer Serum är min absolut favvis när det kommer till budgetconcealers. Lättarbetad, inte uttorkande och sitter fint en hel dag. Jag har den i två nyanser (Vanilla och Medium) och en pump av varje räcker till hela ansiktet. Jag använder också Smashbox x Becca Under Eye Brigthening Corrector eftersom jag har naturligt mörka pandaringar runt ögonen.

Mitt enda Black friday-köp (vad hände egentligen??) förra året var en beställning på Caia. Generellt är jag nöjd med allting jag hittills testat från Caia. Jag har ett rejält ha-begär efter några av deras produkter. Caia Matt Bronzer (i Tuscany) och Caia Bronzer (i La Digue) är så himla lättarbetade och har en jättefin finish. Även mascaran är från Caia, det är Caia Next Level. Det blev den bästa nya mascaran jag testade 2022. Det jag speciellt gillar är att den ger volym och flagnar ytterst lite. Fransarna blir fint separerade och är mjuka, inte hårda spretiga taggar.

Jag har lite blandad erfarenhet av Charlotte Tilburys ögonskuggor, ibland har de inte varit tillräckligt pigmenterade för mig och ibland känns det som de består bara av glitter. Charlotte Tilbury Exaggereyes är perfekt för en neutral everyday-look och jag gillar faktiskt pigmenten. Plus färgerna är helt underbara. För övrigt, kan inte Charlotte Tilbury lanseras i Sverige snart. Kan inte Sephora eller Åhléns styra upp det? Jag har väntat i år på det och inget händer.

Anyway, tillbaka till mig! Jag använder just nu bara en ögonbrynsprodukt: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (i Soft brown). Det är en gammal favorit som jag ofta återkommer till. Allt avslutas med en liten dusch av Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray. Mina borstar är antingen från Flaer eller Zoeva. Voilá! Så är jag presentabel (eh?) för världen.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *