Uncategorized

Räddningen för bad hair days

Torrschampon kan användas till mycket tex för att återskapa volym när man har bad hair day mellan tvättarna eller så vill man bara fräscha upp håret mellan tvättarna.

De flesta torrschampon tycks innehålla olika typer av pulver, för det mesta vitt, som antingen ska masseras in eller borstas av – lite jobbigt tycker jag haha – men Martinsson King Invisible Cleanse är precis vad det säger: invisible, helt osynligt och det får håret att kännas rent! Jag har skrivit om detta några gånger förut för jag tycker det är så himla bra! Det är snabbjobbat du bara sprayar det i håret där du vill fräscha upp och du är liksom ready to go – perfekt på morgonen när man har bråttom! Jag brukar använda det ihop med borsten från Cleanup haircare för att fluffa till håret lite extra. Schampot torkar inte heller ut hårbotten då det innehåller tex vitamin Pro B-5 (som även har antistatisk effekt) samt kamomill-extrakt som är bra fuktbalansen i hår och hårbotten.

Håret doftar även jättegott! Detta torrschampo funkar för alla hårfärger då det är osynligt, själv började jag använda detta när jag hade svart hår! Och det funkar för alla hårtyper från nordiskt fint till tjockt hår, färgat hår och även keratinbehandlat och om du har extensions.

MK tillverkas i Sverige och den innehåller 100 % veganska, hållbara ingredienser.

Invisible Cleanse kostar 274kr men flaskan är på hela 300ml!

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *