Hårvård

Mirakelkur för ökad hårväxt?

Mirakelkur för ökad hårväxt?

Inlägget innehåller annonslänk

Förra året i februari fick jag Covid och var väldigt sjuk (trots flera vaccinationer) och hade långvariga besvär med hosta, svårt att andas och en trötthetskänsla i kroppen. Det har successivt blivit bättre men när sjukdomen försvunnit kom en smärre chock som jag inte riktigt var beredd på – mitt hår började ramla av. Jag har alltid haft tjockt och tämligen välmående hår men efter att jag varit sjuk fullkomligt rasade det. Varje gång jag duschade hade jag händerna fulla med hår – bokstavligen. Nu är jag redo att testa (nästan) vad som helst för att få mitt tjocka hår tillbaka.

Bring it on känner jag bara. Det är mycket tips om exfoliering för hårbotten, massage med borste och specifika produkter som ska stimulera ökad hårväxt. Kan väl säga såhär, jag kör på typ allt av detta och efter att ha läst en hel del kring ämnet (såklart, nördar got to nörd!) så läste jag om trestegssystemet från Nioxin.

Nioxin finns i ett antal varianter beroende på hårtyp och hur stort avfall man upplever på håret. Jag valde nummer 5 som är till för behandlat hår med medelgrova till grova hårstrån. Jag håller nu tummar och tår för att detta ska sätta fart på hårväxten för jag uppenbart tillbaka till tilläggstaxa för tid och material hos frisören (eller ärligt kanske inte just den delen!).

Om du är nyfiken på Nioxin så finns kiten till ett väldigt bra pris just nu här! (Annonslänk)

Har du testat Nioxin eller annan behandling för att håret ska växa bättre? Tipsa gärna!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *