Hudvård

Retinolkräm för kroppen

För ett tag sedan såg jag ett inlägg där en kvinna gjorde fillers i knärynkorna!! och min första tanke var att denna rynkfobi börjar verkligen gå över styr 🙁
Sedan började jag fundera på varför innehåller inte kroppsprodukter mera aktiva ingredienser men efter att ha googlat så insåg jag att jag inte var helt uppdaterad. Det finns kroppslotions exempelvis med retinol som denna Retinol Body Cream från Nacomi Next Levels nya serie Dermo ! Och just nu när solen lyser med sin frånvaro är ju perfekt tid att använda retinolprodukter som ju gör huden ljuskänslig.
Krämen som är så gott som doftlös gör huden återfuktad och mjuk och den innehåller förutom retinol även c-vitamin som ger klarare hudton samt hyaluronsyra, sötmandelolja och avokado-olja.
Och prislappen är en glad överraskning – 149kr/150ml.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *