Hudvård

#empties

Jag är dålig på empties då jag har den dåliga vanan att spara de allra sista dropparna av favoritprodukterna – man vill ju liksom inte att de ska ta slut 😀 – så de blir ju aldrig riktigt empties!

Men här är i alla fall tre härliga favoriter som jag skulle kunna tänka mig att köpa igen när som helst!

Apotekets serie Apoliva Sensitive var kärlek direkt för mig och denna nattcremen slår många bra mycket dyrare nattkrämer! Vill du vakna fräsch som en nyponros skaffa denna. Jag kör den som nattmask med ett extra tjockt lager och min hud suger åt vartenda droppe och jag vaknar med len och fräsch hud och inte ett dugg flottig. Den innehåller niacinamide, glycerin, kakaosmör och sheasmör samt panthenol och vitamin E. Den kostar bara ca 149kr. Kan även varmt rekommendera de övriga produkterna i Sensitive-serien!!

Elixir Cosmeceuticals Ceactil Antioxidant Pads är toner pads som innehåller bl a C-vitamin och grönt te. Jag har inte varit någon toner-människa men dessa!! De är ett första steg till det där efterlängtade glowet! Både återfuktande och lugnande är de! Och använder du dem på morgonen så får du lite extra skydd under dagen för de boostar SPF-skyddet mot UVA-och UVB-stålar. Passar alla hudtyper. 60st pads/ca650kr

Zo skin health ögonkräm Hydrafirm Eye Brigthening Creme innehåller bl a retinol och den är riktigt effektiv när det gäller de flesta problemen runt ögonområdet. Men smakar så kostar det – ca 1400kr närmare sagt. Men oj vad jag gillade denna! ZO-produkter är salongsprodukter och kan endast köpas efter en konsultation på en ZO-salong och det tycker jag är bra för det här är riktigt potetnta produkter som bör anpassas efter ens hudtyp! Tänk om jag hade köpt denna för någon hade sagt att den är bra och sen inte gillat den eller kunnat använda den… Hudterapeuten som rekommenderade denna till mig visste vad hon pratade om!

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *