Empties

2022 sista empties

2022 sista empties

Dags för de allra sista tomma förpackningarna från 2022.

Foto i taskigt ljus på tomma förpackningar

L’oréal Professionnell Vitamino Color Schampoo

Jag gillar L’oréals schampo och balsam. Det här är ett färgbevarande schampoo som gör sitt jobb. Skulle kunna tänka mig köpa igen.

ESPA Smooth & Form Body Butter

Jag skulle vilja skriva något om den här krämen men kommer inte ihåg något om den. Inte dålig, inte herre-gud-vad-är-det-här-för-magisk-blandning. Helt okej.

Christophe Robin Regenerating Mask

Jag måste säga att den här masken imponerade på mig. Den gör håret supermjukt på rekordfart (ett par minuter). Funderar på att köpa i full storlek.

Nyx Duo Chromatic Illuminating Powder (i Twilight Tint)

Råkade tappa den här highlightern rakt ned i kakelgolvet. RIP. Tur att den var ingen favorit.

Laneige Water Sleeping Mask

Jag försöker vara duktig och arbeta upp alla små testprodukter som man får. Laneiges läppmask hyllade jag i inlägget men deras hudvårdsprodukter är generellt riktigt bra också. Den här nattmasken kommer inte köpas i full storlek, mest för jag inte behöver ännu en återfuktande mask.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *