ÅrsfavoriterMakeupSkönhet

5 sminkfavoriter från 2022

5 sminkfavoriter från 2022

Här är 5 av mina favoriter som jag testade under det gångna året och som tog mig med storm.

Lethal Cosmetics Lumen Lip Gloss i färgen Lightscape  – Ett fantastiskt gloss med doft av Ahlgrens bilar! Första gången jag testat ett gloss med den doften, och det är så lagom med doft på det och smaken är något söt, men inte så det blir sliskigt. Dessutom är nyansen så fin på läpparna, det skimrar framförallt i rosa, och läpparna ser härligt glossiga ut, länge. Bästa läppglanset någonsin enligt mig!

LH Cosmetics Infinity Power Lash Lenghtening Mascara – En mascara som ska ge upplevelsen av längre fransar. Jag upplever att den gör precis det, och dessutom definierar den fransarna på ett jättefint sätt, så det ser ut som att jag både har långa och många fransar med lagom volym, utan att de blir klumpiga.

Beautyact Mixologist Glow Foundation Drops i färgen 02 – Jag använder dessa som highlighter på kindbenen och näsan. En droppe räcker till allt och konsistensen är så lätt, lite tjockare än vatten kan man säga. Glowet är champagnefärgat och lägger sig fint och naturligt på huden (inget glitter). Intensiteten går att bygga upp utan att sminket under blir påverkat.

Nars Light Reflecting Foundation – En foundation som ska ha hudvårdande egenskaper och som ger medeltäckning på mig. Sitter fint hela dagen, i både värme och kyla. Huden blir inte påverkad av den vad jag märkt, alltså, jag blir varken mer torr eller oljig till följd av användande av den.

Budgie Calming Centella Pre Makeup Primer – En härlig primer som är som en dagkräm i konsistensen och lämnar huden återfuktad och preppad inför vidare smink. Om man nu ens vill ha smink ovanpå, för den fungerar naturligtvis alldeles ensam också.

Har du hittat några nya sminkfavoriter under det gångna året?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *