Hudbehandlingar

Mask för händer och fötter

Mask för händer och fötter

Stay Well hand- och fotmasker är ett skönt sätt att avsluta dagen, de är så himla praktiska ! Ingen kladd eller läckage – så jag brukar sätt på en film, bädda ner mig under mysfilten och på med ”handskarna” och ”strumporna” och så får de mysa där i värmen! 20-30 minuter räcker dock! Och man behöver inte tvätta av händerna eller fötterna efteråt, smörj in resten av serumet bara.
Det är sheet masker inuti så de känns behagliga och mjuka mot huden! Storleksmässigt så kan handsken kännas lite tajt i början runt fingrarna om man har prinskorviga fingrar som jag har och strumpan är precis lagom för mig som har storlek 40 i skor.

Softening Foot Mask innehåller hampafröolja, kokosnötsolja, olivolja och sheasmör som känns intensivt mjukgörande och den mjukgör även nagelbanden.

Repairing & Firming Hand Mask med cica är som namnet säger reparerande (cicaexrakt) och men den har även en de-aging effekt då den innehåller kollagen och peptid alltså samma fina ingredienser som ansiktsprodukter.

Kan även rekommendera Stay Well Peeling & Softening Foot Mask och Vegan Exfoliating & Soothing Heel Mask som båda är grymma på att exfoliera gamla, trötta hudceller. Men planera gärna i förväg innan du ska använda dem då exfolieringsprocessen fortsätter några dagar efter användning och man kan säga att fötterna inte visar sig på sin bästa sida då – så ingen barfota-sandal-läge alltså. Men det är värt det, fötterna blir verkligen sommarfina!

Maskerna kostar 39-49kr/st och du hittar dem https://bonnybonny.se/varumarken/stay-well samt på apotek och Lyko.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *