Jobb

Beautyn på jobbet

Beautyn på jobbet

Regnigt, grått, kallt och jag är tillbaka på jobbet efter julledigheten. Jag jobbar på ett kontor där jag knapprar på datorn och sitter i möten. Jag vet att jag inte säljer in min arbetsplats men jag älskar den.

När jag idag släpade mig in på kontoret så hittade jag min lilla samling beautyprodukter. Den står fint uppställd vid mitt skrivbord för jag är en sån som strör beauty omkring mig överallt.

Arbetskompisarna uppställda lite fint i uruselt lysrörsljus.

En fuktspray är guld värd om man sitter på ett kontor med dåligt luft. Just nu är det Caia That Extra Hydration som jag använder. Den är återfuktande, fungerar fin fin över make-up och ett spraymunstycke som verkligen ger ett finfördelat mistmoln.

Jag älskar Laneige Lip Sleeping Mask och struntar helt i namnet. Den går finemang att använda den dygnet om. Den kommer i flera smaker men min favorit är självklart vanilj.

Jag har redan nämnt att jag har en jobbig mage så en av mina favorit från 2022, Humm Nutrition Flatter Me Healty Digestion Supplement, finns på kontoret. Ett litet piller i samband med måltid lugnar min rebellmage.

För att jag inte ska glömma att ta mina vitaminer står vitaminburken framme på kontoret. Någon kanske undrar varför jag inte kan burken framme hemma på nattduksbordet. Jag tycker nämligen alla vitamingummies är så fruktansvärt goda att jag lätt mumsar i mig dem som lösgodis. Jag misstänker att det är direkt skadligt att smälla i sig en hel burk vitaminer på en kväll. Just nu försöker jag äta endast två stycken Sugarbear Women’s Multi Vitamins per dag.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *