Årsfavoriter

Bästa produkterna 2022

Jag vill säga sayonara till beautyåret 2022 med en klassisk best of-lista. Jag älskar såna listor. Mitt problem är att jag kommer knappt ihåg vad jag åt till frukost i morse, än mindre vad jag testade för produkter för 11 månader sedan. Dessutom ligger majoriteten av all min beauty nedpackad i flyttkartonger. Ja, plural. No judgement!

Detta blir därför en högst rörig lista över produkter som kom in i mitt liv och vann mitt hjärta år 2022.

MAKE UP

Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint

Denna köpte jag 2021, använde några gånger och tyckte den var urdålig. Sedan fick jag feeling någon gång i början av året och gav den en ny chans för det är ju fuckin’ Chanel. Nu blev det kärlek. Jag har arbetat mig igenom två stycken flaskor och i någon flyttkartong ligger en oöppnad. Överväger seriöst att köpa en ny bara för jag klarar inte av att vara utan den.

I konsistensen är den som ett essence med foundationbubblor. Jag tar två pumpar och masserar in i huden. Vips! Så har man en härlig naturligt fräscht glow. Detta har blivit min mest trogna kompis i sminkväskan.

Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector

Folk grät när Becca kånkade och denna underbara lilla burken med magi försvann. Smashbox styrde upp en comeback och detta var lanseringen som fick mig att springa till närmaste Kicks. Det här är en color corrector som trollar bort trötta pandaögon. My one and only. The Best.

CAIA Space Intense mascara

Det känns som jag har arbetat mig igenom absurda mängder mascaror detta år. Både lyx och budget men det är få som jag faktiskt blir nöjd med. Det är bara att inse att Caia gör just nu de bästa mascarorna på svenska marknaden. Förlänger, ger volym, sitter där den ska.

Tower 28 ShineOn Milky Lip Jelly

Ett av de där hypade amerikanska clean beauty märkena. Finns inte i Sverige utan det blir att lägga en CultBeauty-beställning. Detta är ett fantastiskt läppglans som är skönt på, finns i massa fina färger och till ett bra pris. Problemet är att de ofta är slutsålda. Rekommenderas!

Nars Unrated palette

Jag gillar Nars produkter generellt och denna ögonskuggspalett har jag använt både till vardag och fest.

HUDVÅRD

Jag har haft ett riktigt dåligt hudvårdsår. Det är få (=1) nya favoriter och bara gamla godingar.

Apoliva Fotvårdssalva

Mitt budgetkap och osexigaste produkt. En fotsalva för 35 kronor från Apotekets egna märke. Gör det den ska på trötta och torra fötter.

KROPPSVÅRD

Estrid Rakhyvel

Jag ska erkänna att jag köpte den här rakhyveln endast av estetiska skäl. Varför ska man ha en ful rakhyvel? Nu är den inte bara snygg utan den är riktigt bra också. Jag blir slät som en säl.

HÅR

Virtue Healing Oil

I CultBeautys adventskalender dök en hårolja i pytteliten testförpackning upp i en lucka. Jag håller fortfarande på att använda upp testen. Jag har torrt, färgat och långt hår som tovar sig som Svinto. Den här gör mitt hår mjukt, lätt att utreda och tar bort friss. Fullpris är 575 kronor för 50 ml vilket får Olaplexs hårolja att framstå som ett budgetkap. Det spelar ingen roll, den här kommer inköpas.

Beauté Pacifique Hydrating Hair Mask

Jag hade ingen aning om att danska Beauté Pacifique gör hårvård. Den här hårmasken använder jag istället för balsam och gör mitt hår supermjukt och glansigt. Det är en av de där produkterna som jag uppskattar ju mer jag använder den.

DOFT

Yves Saint Laurent Libre Eau De Toilette

Jag har noll doftsinne. Jag kan knappt skilja på Chanel No 5 och Axe. Jag äger exakt tre parfymer varav en är årets tillskott: Yves Saint Laurent Libre. Det är helt meningslöst att ens försöka beskriva parfym. Den luktar gott. Den får mig att sniffa mig själv.

RANDOM STUFF

HUM Nutrition Flatter Me Healthy Digestion Supplement

Jag har en känslig mage som reagerar på allt som är gott: pasta, ost, choklad och mat i allmänhet. Ja, jag har gjort tester som inte visar att något är fel. De här små tabletterna som ska tas innan måltid får min 3-månader-gravidputmage-efter-att-ha-ätit-kakor att lugna ned sig markant. Består av någon hippieflum örtblandning och troligtvis så är det bara placeboeffekt men vem bryr sig?

Hårband från Normal

Jag köpte ett hårband för att få bort allt hår. Praktiskt, används dagligen och gör mig glad. Blev tvingad att köpa även till döttrarna.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *