ÅrsfavoriterHudvårdProduktdissarSkönhetSolskydd

En favorit och en produkt som åker i soporna!

Först och främst – välkommen hit till min nya blogg och till det fantastiska kollektivet av beautybloggare!

Under 2022 har jag haft möjligheten att testa massor av härlig och mindre härlig hudvård. Mycket har varit bra och ett par saker inte alls för mig kan man väl säga. Sedan finns det såklart godbitarna som tagit mig med storm. Här får ni en himlastormande kärlek och en som faktiskt åkte direkt i soporna!

.

Detta solskydd från Vichy är en färgad variant på ett solskydd som jag faktiskt tyckt mycket om. Min förhoppning var att jag skulle få en lätt utjämnande effekt på köpet men istället fick jag en fläckig yta och en färg som matchade min hudton så pass dåligt att jag såg ut som Donald Trump. Inte alls för mig kan jag säga. Helt ärligt har jag svårt att se att denna blir fin på någon med tanke på hur fläckigt den torkade på huden när jag använde korrekt mängd (ni vet 1/2 tsk till ansiktet), kanske kan den se fin ut med mindre mängd men då får man ju heller inte solskyddseffekten.

Nu har vi avhandlat skräpet och går på min stora kärlek 2022.

Cosmelan2 kommer från Mesoestetic är en intensiv kräm för behandling av pigmenteringar eller i mitt fall melasma (som jag ska berätta en hel del mer om här framöver!). Jag har använt den i samråd med auktoriserad hudterapeut och i en intensiv kur som höll min melasma lugn utan att blossa upp även under de soligaste månaderna. Självklart alltid ackompanjerad med solhatt med stort brätte, solglasögon och ett frikostigt återapplicerande av SPF 50. Jag skulle ljuga om jag inte erkände att det var en ganska tuff period när jag vande huden vid krämen men resultatet – 100% värt.

Har du hittat några favoriter i år eller har du använt någon produkt som förpassades till soporna illa kvickt?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *