Shopping

Jag överlevde black month/black friday/cyber monday/november

Jag är glad att rapportera att jag överlevde reakaoset november med vettet i behåll (eh?). Hur gick det då med min reashoppingstrategi som var planerad med militärprecision?

Breaking News! Susanna lyckas köpa en parfym

Jag sa att det var dags för ett parfyminköp, dessa sker sällan. Maison Margiela Lazy Sunday Morning har jag trånat efter ett halvår. Det blev en pytteflaska på 30 ml, mer klarar jag inte av att commita till doftmässigt. Klickade också hem testboxen så jag kan sniffa på deras andra dofterna och kanske göra ett nytt inköp om några år.

Jag tror inget av detta var planerade inköp….

Det var två Charlotte Tilbury produkter jag ville fylla på med eftersom mina var slut. Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Settings Spray är någon sorts hokuspokus som gör att make-upen får en wow-effekt. Kan inte förklara, är magisk. Jag köpte en presentförpackning (verkar slutsåld överallt) med hennes klassiska Pillow talk-nyans. Där ingick läppstift (mitt var slut), Lip Cheat Lip Liner, Liplustre Lip Gloss och Beauty Light Wand Highlighter. Det slank också ned en bronzer… Det behöver vi inte kommentera mer utan hoppa raskt vidare till att….

Planerat inköp höger, vet-inte-vad-som-hände-inköp till höger.

Det blev en hårtork, GHD helios! Guldstjärna till mig själv för den var på min behöverlista. Sedan blir det underkänt för att jag oförklarligt klickade hem i Wet Brush Round Brush. Superbra märke men behöver jag denna. Njaaaa…

Redan testat bronzern och den känns fantastisk.

Sedan köpte jag brynpennan IT-Cosmetics Brow Power, min gamla var helt slut så det var ett vettigt inköp. Kiko Milano Ultimate Pen Long Wear Eyeliner slank ned i shoppingbagen bara för att jag gillade det löftesrika namnet. Saie Sun Melt Natural Cream Bronzer har jag kikat på den länge och Saie är ett nytt märke för mig. Allt det här är alltså bortförklaringar. Moving on! Isadora Long-Wera Eyeshadow Stylo ( i Peach Shimmer) hade någon influencer pratat om så jag skyller på någon influencer. Just ja, köpte en Mac Connect In Colour palett med den tungvrickande namnet Encrypted Kryptonite också… det bara blev så. Suck.

Generellt höll jag mig någorlunda till min lista. Eller inte… MEN det kunde ha varit värre. Det enda jag ångrar att jag inte köpte är Natasha Denona I Need A Nude-paletten men det kommer nya rabatter och erbjudanden. Hej mellandagsrea, here I come (med en detaljrik och strikt shoppingstrategi)!

Läs mer roligheter här:

Matilda får mig att vilja överge mitt nya Pillow talk-läppstift.

Allt Makeup by Solit skriver här är sant.

Om du har tur så finns du på Hudvårdsnörds julklappslista.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *