Uncategorized

Recension – Caia front row foundation

Jag måste vara enda personen i hela Sverige som aldrig testat en Caia produkt, känns det som i alla fall. Men nu har jag äntligen gjort det. Jag passade på att klicka hem deras senaste släpp i form av foundation och concealer. Vid tillfället fick jag även med borstar som gift vilket uppskattas och sedan klickade jag hem lite annat som vi får prata om i ett annat inlägg. 

Jag tänker att varje produkt får ett eget inlägg. 

Vi börjar med Caia front row foundationen som är en produkt som ska ge en lätt till medium täckning men ska kunna byggas upp. Denna foundation ska enligt Caia ge en airbrush effekt och är perfekt foundation för den som vill ha en lystergivande bas som håller länge. 

Min hud – jag har normal till torr hud. Oftast åt det torrare hållet. Jag har rodnad vid kinderna med synliga kärl. 

Recension- Caia front row foundation – jag förbereder alltid min hud med maximal fukt när jag ska lägga en foundation då detta får foundationen att sitta fint. Caia front row foundation hade en väldigt lätt täckning. Dock var täckningen mycket lättare än vad jag trodde och då jag vill täcka mina rodnader var jag tvungen att bygga upp produkten. Det var väldigt enkelt att bygga upp denna foundation vilket uppskattades. Jag applicerar alltid foundation först med borste och sedan jämnar ut med beautyblender. Det jag upptäckte väldigt snabbt var att Caia front row var en torr foundation. Jag har testat många foundation men aldrig uppleva denna torra känsla. Men Caia front row foundation kändes torr på huden och där tycker jag att den även tappar lovorden om att den ska vara lystergivande. En torr produkt är inte lystergivande. En torr produkt sätter sig även super snabbt i fina linjer och kan se fläckigt ut. Med det sagt så hade jag bombat min hud med fukt och jag tyckte att Caias front row foundation satt bra på MIN hud under dagen, men jag kände hela tiden den torra känslan, vilket är ovanligt. Jag gillar verkligen inte att vara negativ men jag tycker att det finns bättre foundation där ute och jag vet att Caias Dewy Drops har fått super fina recensioner. Dock skulle jag inte rekommendera Caia front row foundation. Enda målgruppen jag kan tänka mig denna eventuellt kan passa är väldigt unga personer eller personer som inte har någon form av fina linjer. Lite besviken då jag hade höga förväntningar på denna produkt. 

Caia front row foundation kostar 345kr. 

Ni kan även klicka er in på recensioner hos mina bloggkollegor som också har testat produkten. 

Recension: Caia Cosmetics Front Row Foundation (beautybloggare.se): Recension – Caia front row foundation

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *