Makeup

Natasha Denona Yucca VS Anastasia Beverly Hills Cosmos

Två av mina favoritmärken när det kommer till ögonskuggor har nyligen släppt paletter. Kan det bli bättre?

Jag är väldigt svag för Natasha Denonas ögonskuggepaletter. Glam-paletten är fortfarande orubblig etta över bästa palett EVER. Så förstå hur jag studsad av lycka när nyheten kom att Natasha Denona släpper en ny palett (vi ignorerar vårreleasen av den trista, färgförvirrade Love-paletten med ögonskuggor och blush).

Sedan fick jag se foton av Natashas nya.

Yucca

Låt oss börja med namnet. Den heter Yucca. Fniss, fniss. Det hade bara kunnat toppats om den döpts till Humpa. Fniss, fniss. Ja, jag är 13 år. Anyway…

Natasha Denona har lyckats samla alla färger som inte fungerar på mig i en palett. Imponerande men samtidigt deprimerande. De glittriga skuggorna är underbara men jag kan inte köpa en palett där jag bara gillar en av de matta skuggorna. Den matta jag gillar är den tråkbruna i vänstra hörnet men chokladbruna skuggor har jag redan massa av. Guldglittriga också… Yucca (fniss) är helt enkelt inte för mig och den verkar universellt tokhyllas.

Över till min andra palettfavvis: Anastasia Beverly Hills. Jag vet att jag inte är ensam om allt älska Modern renaissance och Soft glam. Plötsligt dök det upp i social media att de släpper paletten Cosmos.

Dröm! Kolla den där läckra turkos nyansen och den glittriga rosa.

Den här kände jag direkt lite halvpirr av när jag såg bilderna. Sedan åkte jag ned i en YouTube-slukhål av first impressions och recensionerna. Plötsligt blev mitt ljumma intresse mer eller mindre en besatthet. Den är så glittrig och fin. Jag har faktiskt ingenting liknande och det är väl kul med massa färg och glitter? Jag frågade min färgexprimenterande idol Beautyprataren vad hon tyckte om den här färgbomben. Hennes svar kan sammanfattas med ”nej”. Det här visar bara att en kvinnas regnbågsglitterpalett är en annan kvinnas beige-rosa-basic-palett (och vise versa). Det är så det ska vara.

Så nu dreglar jag dagligen över Cosmos. Den MÅSTE bli min (sagt med läskig Gollumröst).

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *