Kroppsvård

Wonder Axon, NBE 3000 och LPG eller hur man får bort celluliter på 80 minuter

Jag tänkte skämma bort mig själv med en lyxig kroppsbehandling efter några tunga veckor. Målet var lite mys och avslappning plus att pröva något nytt. Jag har testat mycket inom beauty men det är sällan jag blir totalt mållös över synliga förändringar. Vad jag tänkte skulle vara lite extra ompyssling slutade med tårar av lycka.

MH Luxury SPA ligger i min hemstad Uppsala. Där har Magdalena skapat en beautynörds dröm med en fullspäckad behandlingsmeny. Det som får mig dregla av lycka är alla maskiner de har. Efter mycket velande valde jag en kroppsbehandling med tre olika maskiner. Varför ta en maskin när man kan få tre?

För att kicka igång kroppen började min trippelbehandling med en LPG-massage. Först smörjer man in sig i härligt tjocka krämer, sedan drar man på sig en sjukt osmickrande kroppsstrumpa. Jag får ligga ned medan jag blir masserad med ett munstycke. Det känns lite som att köra en dammsugare över kroppen. Det ska mjuka upp kroppen och väcka lymfan (min har troligen gått i ide). Jag har gjort LPG förut men aldrig riktigt förstått storheten.

Mums för en beautyälskare

Av med med kroppsstrumpan och dags för Nannics NBE 3000. Det är Nannics mest effektiva elektromagnestiska apparat. Jag smörjs in med speciella krämer och ett runt, varmt munstycke masseras mot huden. Jag får ben, rumpa och magen masserad. Alla lymfkörtlarna ska kickas igång och starta en detox. NBE 3000 ska tajta till huden, reducera fett och ge celluliterna en omgång.

Sedan är det dags för maskin nummer tre och det är den jag är mest nyfiken på. Jag har under senaste månaden varit smått besatt av Tumba Lipokliniks Instagram. Där lägger de upp fantastiska före- och efterbilder på något som heter Wonder Axon. Det är en maskin som kombinerar EMS (elektrisk muskelstimulering), neurostimulering och radiofrekvens. Maskinen behandlar sex områden samtidigt med 60000 muskelsammandragningar på upp till 20 centimeters djup. Tjugofem minuter Wonder Axon motsvarar flera timmars svettande på gymmet. Den ska bygga muskler, trolla bort fett, skrämma bort celluliter och strama upp hud. Låter som hokuspokus och måste därför testas.

Wonder Axon

Först får jag sätta på mig mjuka cykelbyxor och en T-shirt. Sedan blir jag nedsprutad med vatten. Det är för att plattorna ska sitta ordentligt och fungera som de ska. Över kläderna får jag på mig en transformerdräkt med plattor, sladdar och kardborrband. Det känns inte det minsta glamoröst eller avslappnande. Magdalena och Beatrice som tar hand om mig är så öppna och pratsamma att jag inte hinner tänka på att jag är fuktig och inpackad i elektronik.

Ja, det ser ut som jag kopplat en router och två modem på rumpan.

Jag har bett att man ska fokusera på gumpen, lår, mage och triceps. Alla ställen behandlas samtidigt som jag ligger ned. Det är svårt att beskriva känslan. Det är som att i vågor få en pulserande kramp. Det är inte smärtsamt, snarare lätt obehagligt. Intensiteten höjer Magdalena diskret samtidigt som vi pratar. Avslutande får jag testa på bäckenbottenprogrammet. Om du vet hur vibrationerna från en sexleksak känns så är det ungefär den känslan. Helt klart trevligt på ett lite oväntat sätt.

När jag är klar med hela behandlingen känns min kropp lätt. Det finns inte några förhållningsorder efteråt men jag hade inte dragit ut på en helkväll. Jag ville förstärka känslan av välmående, därför drack jag mycket vatten och åt en näringsrik middag. Dagarna efteråt hade jag lite träningsvärk i triceps och mage. Huden på mina vintertorra ben var härligt mjuk och återfuktad.

Det absolut bästa är vad jag upptäcker när jag speglar mig dagen efteråt. Jag har alltid haft flera djupa celluliter på mina lår, de dök upp när jag var tonåring och har vägrat försvinna. De är på nivån att de syns igenom leggings och träningsbyxor. Vi talar rejäla gropar och jag har försökt acceptera dem. Dagen efter trippelbehandlingen är de markant färre, flera är helt borta. Jag är förstummad. Min lår har aldrig varit så släta. Jag vet inte om det är LPG, NBE 3000 eller Wonder Axon som åstadkommit detta mirakel. Kanske det är kombinationen.

Minst smickrande bilderna jag hittills visat på bloggen. Tagna precis innan behandling.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_0892-1024x851.jpeg
Tre dagar efter behandling.

Jag har segat med att skriva om behandlingen just för resultatet är crazy banana fantastiska. Detta var en kul grej jag testad utan några större förhoppningar. Några veckor senare är mina lår fortfarande slätare och jämnare. Jag kan inte se någon skillnad på min mage eller överarmar. Min behandling var enkelt, smärtfri och gav en markant förändring på mina celluliter inom 12 timmar. Jag vet inte hur länge resultaten kommer hålla eller vad som skulle hända om jag gjorde en kur. Allt jag vet är att jag gråtfärdigt lyrisk över att något faktiskt har fungerat på mina celluliter. Beach 2024 here I come!

MH Luxury SPA ligger i Uppsala. Kuren jag gjorde tar 80 minuter och kostar 1995 kronor. Under mars kan man testa trippelbehandlingen för 1495 kronor. Det går också att boka behandlingar med endast en av maskinerna. En prova-på-behandling med Wonder Axén kostar just nu 995 kronor, ordinarie pris 1495 kronor. Wonder Axon är godkänt för friskvårdsbidrag- mycket nice! Alla behandlingar skräddarsys efter kundernas önskemål. Ett tips är att kika på MH luxury SPA:s bokningssida eftersom de alltid har specialerbjudanden.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *