FavoriterGemensamt temaHudvårdMakeupNyheter

Mina tre BUS-produkter i väntan på vårsolen

Mina tre BUS-produkter i väntan på vårsolen

”Än är det vinter kvar säger mor”, och jo så är det faktiskt, att våren och vårvärmen är en bit bort. Så jag är fortfarande vinterblek, men självklart finns det genvägar att ta för de som vill se lite mer solkyssta ut och jag tänkte berätta om några av mina favoriter bland BUS-produkterna, vilket såklart står för Brun-utan-sol.

Först ut måste bli nyheten från svenska M Picaut – Golden Elixir Self Tan Drops. Det är ett fuktserum som man kan blanda i i sitt vanliga serum eller dagcreme och på så sätt få både fukt och lite färg i ansiktet. Serumet kommer i en vacker flaska med pimpett och dropparna ser verkligen ut som flytande guld.

M Picaut Golden Elixir Self Tan Drops

Jag använde den ihop med mitt vanliga serum och pumpade ut det på handryggen och droppade sedan i 3 droppar av BUS:en och blandade det lite innan jag applicerade det i ansiktet och på halsen. Redan efter dag 1 såg jag skillnad med en svag solbränd nyans. Efter att ha använt produkten på samma sätt, en gång per dag i fyra dagar såg jag riktigt solbränd ut och det var en fin jämn färg som inte drog åt det orangea hållet. Jag tyckte inte heller BUS:en doftade illa som en del sådana produkter kan ha en tendens att göra. Så jag är riktigt nöjd med den produkten.

M Picaut Golden Elixir Self Tan Drops

Kolla vilken skillnad det blev på min icke BUS:ade arm och ansiktet!

Nästa produkt är en brun utan sol mousse, nämligen nyheten Technocolor 1 Hour Express Self Tanning Foam från Bondi Sands. Den finns i fem nyanser, som passar olika hudtoner, från väldigt ljus till mörk. För att veta vilken som passar ens egen hudton bäst finns det ett test man kan göra online på deras Shade Finder quiz. De har även en lite rolig ”Try it on” på hemsidan där man kan se hur olika nyanser ser ut på sin egen hud med hjälp av sin mobilkamera.

Jag tycker denna BUS är väldigt smidig och man får ett väldigt snabbt resultat med fin och jämn färg redan efter et par timmar. Moussen ska masseras in med en handske och jag hade inte just Bondi Sands handske, men det går såklart jättebra med en annan BUS-handske också, eller engångshandskar. Det jag gillar allra mest är att den ger både färg och lite lyster. Jag har den i den ljusa nyansen Sapphire som ger en ljus, kall brun nyans.

Bondi sands, Technocolor
Bondisands har även en hel del andra BUS-produkter, men de har jag inte testat

Moussen ser väldigt mörk ut, men lätt att stryka på. Jag använde den bara på mitt högra ben för att visa skillnaden, och efter bara en timme såg jag en lätt solkysst nyans på mitt högra ben och som var en kall nyans och långt ifrån orange som jag tycker att en del BUS-produkter ger.

Bondisands Technocolor

Mitt sista tips för att få den där efterlängtade solkyssta färgen är Nutri-Bronze Adaptive Sheer Tinted Serum från Oskia. Det är som ett brungyllene serum som man helt enkelt tillsätter ett pump av till sin vanliga foundation eller dagcreme om man bara använder det och som ger både fin solkysst färg och dessutom glöd. När jag blandar i denna produkt i min foundation från Lancome eller Dior så blir resultatet väldigt lystrigt och solkysst och det känns som att det även hjälper till att hålla huden extra återfuktad under dagen. Ta aldrig slut!

Oskia Nutri-Bronze

Vad har du för knep att ta till när du känner dig vinterblek? Kommentera gärna nederst på sidan.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *