BudgetFavoriterFörsta intrycketHårvårdHudvårdMakeupShopping

Produkter jag testat i veckan

Produkter jag testat i veckan

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Veckans testande har bjudit på en ny favorit, en dupe, lavendelfärgade ögonfransar och ett värmeskydd som doftar underbart.

Benefit The Porefessional Get Unblocked Oil Cleanser, 469 kr/147 ml.

En mild och icke-komedogen rengöringsolja som ska ta bort smink, överflödig olja och smuts samtidigt som den ger näring och fukt. 

Jag använder den som ett första steg i min dubbelrengöring och den tar verkligen bort ALLT! Den doftar gott och känns härlig på huden, mina pormaskar skriker i förskräckelse när de effektivt blir mindre och färre. På det stora hela en jättehärlig produkt, men priset är lite i högsta laget. 

CAIA Step One Heat Protection, 225 kr/150 ml.

Ett värmeskydd som skyddar håret mot skador som kan uppstå från styling-verktyg.

Den här produkten doftar fantastisk (som så många andra produkter från CAIA), håret blir mjukt och får en fin glans. Ett stort plus för att man kan använda den i både fuktigt och torrt hår.

Colourpop BFF Mascara Purple Prose, ca 93 kr.

Just nu är jag väldigt inne på att använda färgade mascaror och inte bara klassiskt blå. Colourpop har massvis med roliga färger (till riktigt bra pris) och den här lavendelfärgade är superfin.

Man får jobba ett tag med att få den intensitet man vill ha i färgen, man kan inte ha bråttom. Det här är en jätterolig produkt om man vill experimentera med mer färg, tyvärr säljs den inte i Sverige utan måste beställas från USA (superenkelt).

e.l.f. Power Grip Primer, 139 kr/24 ml.

Här har ni primern som gått viral i sociala medier och som är en dupe på Hydro Grip Primer från Milk Makeup, som kostar flera hundra kronor mer (249 kr/10 ml).

Jag märker inte någon skillnad på den här och den från Milk, tycker de funkar precis likadant.

Primern har en gelkonsistens som blir lite klistrig på huden, detta gör att din foundation ”hakas fast” i primern och sitter som en smäck hela dagen. Jag är superimpad och så glad att jag testade den här. Kommer definitivt att köpa igen!

Har du testat någon av dessa? Blir du kanske extra nyfiken på någon av produkterna? Lämna en kommentar längst ner på sidan vetja!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *