Första intrycketUncategorized

Filorga Filorga Filorga!

Tror att alla är bekanta med märket och kanske även har lite favoritprodukter från Filorga. Men idag ska vi prata om ett av deras mest kända produkt och det är Filorga Optim-Eyes ögonkräm.

Filorga Optim-Eyes har vunnit en del bäst i test priser och även priser i olika skönhetssammanhang. Ögonkrämen har en trippeleffekt, som ska reducera mörka ringar, fina linjer och svullnader under ögonen. Filorga Optim-Eyes har en formula som har en kylande effekt samt extra boost för att minimera tecken på trötthet runt ögonen. En kombination av chrysin som minskar mörka ringar, peptider som reducerar svullnader och hyaluronsyra som minskar fina linjer. Filorga Optim-Eyes har ett komplex som återupplivar cellerna varje morgon och kväll, för hudens maximala återhämtning.

Filorga Optim-Eyes lovar att du kan säga hejdå till trötta ögon. Du kan både använda produkten som vanlig ögonkräm, men för att få lite extra boost kan du även lägga ett tjockt lager under ögonen i 10 minuter och sedan skölja av.

Min hud under ögonen är väldigt känslig. Jag har eksem vilket känns av direkt om en produkt inte är snäll mot huden. Min hud reagerar även på väder väldigt snabbt. Jag vill även nämna att jag har en del mörka ringar samt fina linjer och anser inte att det finns någon mirakel produkt för det. Men det finns produkter som kan minska detta.  

Recension Filorga Optim-Eyes:

Jag använde upp hela produkten. Jag blev influerad och köpte den då många pratar gott om produkten. Vidare har jag produkter från Filorga som jag tycker om väldigt mycket. Jag tycker definitivt att det är snäll och trevlig produkt. Filorga Optim-Eyes kändes återfuktande. Jag tyckte dock inte att den hade så mycket av en kylande effekt på mig. Den gav en plumpande effekt vid användning men jag upplever inte att den minskat mina mörka ringar över tid. Den sjönk in i huden snabbt och upplevdes inte vara kladdig. Filorga Optim-Eyes är absolut en trevlig produkt, tycker även priset är helt okej för en produkt som har mer avancerade ingredienser. Den satt även väldigt fint under smink, vilket är viktigt för mig. Dock blir det inget återköp för mig. Men tycker definitivt det är en produkt som är värt att kika på. Men allt kan inte passa alla och därför är det viktigt att läsa på och fråga experter för att hitta rätt produkt just för dig.

Har ni testat Filorga Optim-Eyes och vad tyckte ni?

All kärlek till er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *