MakeupRecension

Morphe x Meredith Duxbury

Meredith Duxbury är en av de största kreatörerna på främst TikTok. Hon har gått viral flera gånger utifrån hennes väldigt speciella sätt att applicera foundation. Hennes signatur look är att ha på sig 10-12 pump av foundation och applicera detta med fingrarna. Sedan köra allt annat på det så som concealer, massor med bronzer, puder och så vidare. Ni får en tydlig bild va?

Hennes smink ser faktiskt väldigt fint ut och många som pratar om att de träffat henne i verkligheten säger att hennes smink alltid ser väldigt bra ut. Trots hennes dramatiska sätt att sminka sig på gillar hon oftast nude färger när det kommer till ögonskugga och läppar. Hon pratar även en del om psykiskt ohälsa, vilket jag tycker är så viktigt. Jag tycker att hon är en härlig tjej att följa.

Under 2023 så släppte hon tillsammans med Morphe en ögonskuggspalett, läpp produkter, blush/highlighter palett samt ögonbrynsprodukter. Jag älskar paletter från Morphe och var tvungen att köpa ögonskuggspaletten och även läpp produkterna som kom med läpp penna och läppglans.

Paletten innehåller 35 ögonskuggor som har både naturliga färger, roliga färgglada färger och skimmer. Det går både att skapa naturliga looks men även färgglada. Morphe paletter har väldigt bra formula till bra priser. Letar ni efter paletter där det är många olika färger ni kan skapa looks med och som har bra kvalité samt bra priser, borde ni verkligen titta in Morphes paletter. De har både naturliga men även roliga färgglada paletter.

Jag älskade denna palett i samarbete med Meredith Duxbury och tycker att det är en sådan rolig kombination av naturligt och färgglatt. Jag gillar även att paletten har en spegel vilket är ovanligt för Morphe paletter. Hon har även skapat paletten med instruktioner i hur du kan kombinera de olika färgerna samt skimmer för att skapa olika looks, vilket förenklar för de som tycker det är svårt med ögonskugga och hur färgerna ska kombineras.

Läpp produkterna ÄLSKADE jag ännu mer. Så fin formula på läpp pennan och läppglanset var magisk både i färg och formula. Blev helt kär i produkterna och då jag älskar nude färger så var dessa den perfekta färgen.

Har ni testat något från Morphe och vad tyckte ni?

All kärlek till er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *