HudvårdRecension

Söndagsmasken #5

Inlägget innehåller annonslänkar märkta med *

Vecka 5 har strax passerat och återigen dags för en hudvårdsrutin med mask. Jag håller hårt i denna rutin och älskar verkligen att ge mig själv det lilla extra gällande tid och självomtanke. Idag bjuder jag på dubbelt upp från Sverige!

För maximal effekt av en fuktmask är det väldigt viktigt att på något vis exfoliera huden innan. Det finns en uppsjö exfolieringar på marknaden och det viktigaste är att hitta en som gör jobbet just för din hy – utan att irritera den. Jag har på senare år valt bort starka alternativ för mildare och idag föll valet på en av förra årets bästa lanseringar enligt mig – Acasia Skincare Perfect peeling.

Acasia Skincare Perfect peeling är en mild exfolierande mask som innehåller mild Azealinsyra, PHA och antioxidanter. Den ska lösa upp tilltäpptheter, skonsamt lösa upp döda hudceller och lugna rodnad. Masken är en snabbverkande historia som man använder 1-4 minuter beroende på ens egna hy och den lämnar verkligen huden så len och mjuk. En stor favorit för mig och extra plus då den innehåller flera riktiga favoriter bland ingredienser. Acasia skincare perfect peeling hittar du här!*

Efter expressbehandlingen med exfoliering så följer jag upp med det smartaste vi har – nattmask!

Min hy har varit stökig på senare tid på grund av stress och något som aldrig någonsin blir fel så är det ju en stadig cocktail bestående av ceramider, fukt och fett. Här är Verso Nourishing Mask allt jag kan önska. Undertill lägger jag såklart mitt serum och ögonkräm som vanligt.

Verso Nourishing mask har en rik formula som ändå inte känns kladdig och som sjunker in snabbt. Jag älskar att den är så gott som doftfri och att huden verkligen känns både lugnad, plumpad och len efter en natt med den. Verso Nourishing Mask hittar du här!* (rabatt just nu!)

Lägger du någon mask idag? Berätta gärna om en favoritmask i kommentarerna längst ner på sidan.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *