EventMakeupNyheterTrenderUncategorized

Yepp(o), ni var min höjdpunkt på Daisy Beauty Expo!

Yepp(o), ni var min höjdpunkt på Daisy Beauty Expo!

I helgen gick vårens Daisy Beauty Expo av stapeln och det var som vanligt ett inspirationsspäckat och fantastiskt trevligt event. Ungefär 70 skönhetsmärken fanns med på denna beautymässa och det presenterades både gamla godingar och även en hel del nyheter. När jag nu dagen efter tänker tillbaka på mässan är det framförallt en monter som ger mig ett litet extra brett leende, nämligen en lite undanskymd monter mitt i den stora salen i vackra Posthuset med två finska kvinnor som själva var nya i sammanhanget. De jag pratar om är Yeppo & Soonsoon som är ett finskt företag som importerar och säljer koreanska skönhetsprodukter. De har funnits sedan 2018 och nu ville de även ville visa oss i Sverige att de finns och att deras webbshop är öppen även för oss. I Finland har de även fysiska butiker där kunderna kan uppleva sydkoreansk atmosfär med musik, dofter och såklart skönhetsprodukter. Några av deras koreanska märken är Beauty of Joseon, BBIA, Cosnori och Unleashia.

K-beauty, som varit en stor trend i Sverige de senaste åren har framförallt erbjudit koreanska hudvårdsprodukter, men det jag tycker är extra roligt med Yeppo & Soonsoon är att de även vill satsa på koreansk makeup(!). Med tanke på vad K-beauty har gjort med hudvårdsbranschen, i form av nya spännande ingredienser, innovativa produkter och lekfulla förpackningar, ser jag mycket fram emot att samma spännande utveckling ska ske inom makeupens underbara värld.

I denna härliga monter träffade jag och Susanna (Susannas Beauty) alltså på två härliga finska kvinnor som brann för makeup lika mycket som mig och som visade några av de härliga produkterna de just nu säljer inom k-beauty.

Det var bland annat mascaror och eyeliners från BBIA, som redan blivit omåttligt populära på Tiktok då de sitter som berget. Sedan var det cushion foundation från Unleashia i avocadogröna burkar och som hade en smart lösning på att pumpa ut foundation på sidan istället för till toppen som de andra varianterna brukar göra.

Min favorit bland godbitarna var dock de fantastiska ögonskuggspaletterna som även de var från Unleashia och även rouge i cremeform från BBIA. De hade riktigt fin finnish med massor av glitter och lyster. Jag ser med stor spänning fram emot att få se mer av både dessa märken och all annan makeup från Sydkorea!

Jag har med mig en ögonskuggspalett i färgen All of Brown, en mascara och en eyeliner från Yeppo & Soonsoon och det som gjorde mig lite extra glad nu när jag kom hem och packade upp var att de till och med hade tagit sig tid och ansträngning att komma ihåg vad jag hette och skriva en liten hälsning på den utsöta påsen, sånt uppskattas.

Produkterna finns såklart att hitta på www.yeppo.fi

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *