HudhälsaKroppsvårdNaglarShopping

Ta hand om dina händer och naglar i vinter

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni väljer att handla via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni vill ha och efterfrågar.

Dina händer och naglar kan lätt bli torra och irriterade under vinterns kalla månader. Se till att ge dem lite extra kärlek i kylan.

Den här tiden på året är oftast torrare med lägre luftfuktighet. Kombinera det med kalla temperaturer och uppvärmning inomhus, och det kan leda till händer och naglar lätt tar stryk. Jag har testat tre riktigt härliga produkter från Scratch of Sweden som gör susen för torra händer och nagelband.

No Dry Hands Moisturizer är en vårdande och närande handkräm som skyddar och återfuktar händerna. Händerna blir mjuka utan kladd och jag använder den lite titt som tätt under dagen.

Hand & Cuticle Care Night Repair, en intensivt vårdande och djupverkande balm som är specifikt utvecklad för torra nagelband och sprucken hud. Den här är avsedd att användas som en kur och är otroligt dryg, det räcker med en liten mängd till nagelband och händer. Jag använder denna under natten (konsistensen är ganska kladdig) och har då ett par tunna bomullsvantar på mig för att behålla alla närande ingredienser på händer och naglar och inte kladda runt i sängen (eller på mobilen).

Nail Food är superstjärnan av denna trio. En nagelolja som stärker nageln och gör den mer elastisk. Säg hej då till torra, sköra och skivade naglar. Jag använder den morgon och kväll och den kan användas på naturliga, lackade eller konstgjorda naglar. Ett tips är att blanda några droppar Nail Food med No Dry Hands Moisturizer och använda under natten.

Har du testat någon av produkterna eller något annat från Scratch of Sweden? Scrolla längst ner på sidan och lämna en kommentar.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *