FavoriterMakeupShopping

Rouge som håller hela dagen (och natten)

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni väljer att handla via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Jag älskar rouge (eller blush som alla engelsktalande och numera även alla under 25 säger)! Färg på kinderna kan förändra ett ansikte, en look och en trist dag till något alldeles underbart. Tyvärr ”äter” mitt ansikte upp allt rouge och det är alltid det som försvinner först i min sminkning. Nu är jag eld och lågor, jag har kommit på en lösning på problemet.

Dagens blogginlägg blir ingen lång text om hur du bäst grundar och fixerar din makeup för att få ditt rouge att hålla hela dagen. Dagens blogginlägg blir en kort text om något revolutionerande (okej, jag kanske har drabbats av hybris) jag upptäckt och nu vill jag dela med mig av det till er.

Lösningen på ett rouge som försvinner alldeles för fort stavas MAC LOCKED KISS INC !

Locked Kiss Inc är egentligen ett vattenfast flytande läppstift från MAC Cosmetics som ska hålla i 24 timmar. Jag älskar dessa och har fler färger än jag hinner använda, men jag har tidigare bara använt dem på läpparna. Jag älskar att experimentera med makeup och hitta nya, kreativa sätt att använda mina produkter på och nu har jag insett att just det här flytande läppstiftet är världens bästa rouge!

Det sitter som berget, blir snyggt och funkar på både läppar och kinder. Ni måste bara testa!

Men var försiktig, produkten är extremt pigmentrik, applicera inte direkt på kinden. Dutta lite av läppstiftet på en borste och jobba med lätt hand, lite i taget.

Ni kommer nu ha ett rouge som håller i alla väder och precis hela dagen och kvällen. Stort plus för att det finns oändligt många färger.

Vad tycker ni om tipset? Har ni testat? Scrolla längst ner på sidan och berätta vad ni tycker i kommentarerna!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *