FavoriterMakeup

De första ögonskuggspennorna som fått mig på fall

De första ögonskuggspennorna som fått mig på fall

Otaliga gånger har jag fallit för frestelsen att köpa snygga ögonskuggspennor för det verkar så smidigt att med en krämig, trubbig penna måla på ögonskugga. Men varje gång har jag mötts av samma insikt – den kladdiga skuggan sitter inte kvar där jag satt den utan lägger sig i veck eller nästan försvinner helt. Detta oavsett om jag använt ögonskuggsprimer, settingpuder och oavsett om jag använt mer budgetpennor eller riktigt dyra varianter som Byredo och Laura Mercier.

Fram tills nu, eller ja för några veckor sedan. Som jag skrev i ett tidigare inlägg var jag på Makeupcenter i Linköping och blev proffssminkad med By Terry produkter. Makeupartisten Henrik målade på två nyanser av ögonskuggspennor och när jag uttryckte min stora skepsis gentemot detta försäkrade han mig om att dessa skulle sitta som berget. Jag tänkte att jag väl fick göra ännu ett försök och jag måste erkänna att jag verkligen fick omvärdera mitt kritiska förhållningssätt. Trots en lång kväll ute satt ögonskuggan minst lika fint som när den var nyapplicerad och för att verkligen pröva den sov jag med sminket på (ja jag vet, inte bra) och till min stora förvåning var ögonskuggan fortfarande jättefin morgonen efter! Det är ögonskuggspennorna Ombre Blackstar, i färgerna Blond Opal och Bronze Moon.

Makeupcenter
Jag blev sminkad med dessa två ögonskuggspennor
Morgonen efter…

Jag hade köpt med mig de två ögonskuggspennorna från By Terry för att jag ville prova fler gånger utan ett proffs hjälp, och de är verkligen så lätta att använda och sitter som berget. Väldigt roligt att äntligen ha hittat smidiga och vackra ögonskuggspennor som verkligen sitter kvar och inte lägger sig i vecka på ögonlocket efter några timmar. Jag kan varmt rekommendera dessa finfina ögonskuggspennor och kommer själv införskaffa fler färger av dem framöver, så fort plånboken tillåter.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *