EventFestMakeupNyheterPersonligt

Julmingelsglow hos Hey Agency

Julmingelsglow hos Hey Agency

Förra veckan var jag på årets första (för mig iallafall) julmingel och direkt satte julkänslan in då det bjöds på riktig julstämning med levande ljus, saffransbullar, julgodis och till och med en julgran med julklappar! Det jag talar om är Hey Agencys Christmas House Warming Party i Stockholm, som jag hade glädjen att bli inbjuden till precis samma dag som jag ändå skulle befinna mig i huvudstaden på grund av mitt jobb. De har flyttat till nya lokaler för sitt showroom och passade på att slå ihop det med lite julmys.

Här ligger Hey Agencys nya showroom, på Kungsgatan 62 i Stockholm
Så vackert och juligt hos Hey Agency
Hey Agency hade gjort det så himla mysigt och stämningsfullt
Vi fick även ta mini polaroidbilder så jag och Mogna Persikan som jag träffade där fastnade på ett 🙂

Förutom bubbeldrickande och skumtomteätande fick jag även spana in deras många olika skönhetsmärken, med både nya och lite mer bekanta produkter. Några av de produkter jag fastnade lite extra för var;

Jättefina sminkprodukter a la Barry M. Bland annat ser läppstiften och nagellacken jättefina ut.

Make up från Barry M

Jättesöta rosa små hus som är en presentförpackning och som innehåller hela 5 olika minirengöringar från Banila CO, Clean it zero.

Banilas söta julaskar med Clean it zero

Brun utan sol produkter från The Fox Tan, som är helt nytt märke för mig.

The Fox Tan

Dagen till ära hade jag tagit på mig min röda julklänning och riktigt lystrig makeup. För att få till en bas som ser glowig ut nu när det är torr och kall luft är en återfuktande och lystergivande primer ett måste tycker jag.

En av dessa klappar under granen fick jag sedan med mig hem

De som går varma här hos mig just nu är Skin Enhance Luminous Tinted Serum från Rose Inc. Det är en färgat serum men ger fin lyster genom foundationen och då det återfuktar bra tycker det det är en bra produkt att använda som en primer. Jag vet att en del använder den som en foundation, men den ger alldeles för skir täckning för det tycker jag. Den andra är Intensa Maxi Glow Mix & Prime Elixir från Dr Belter. Även den är tunn som ett serum och passar jättefint att använda som en lystergivande primer under sin foundation.

Dr Belter Intensa MaxiGlow och Rose Inc Luminous Tinted Serum

Som pricken över i använder jag en underbar bronzer från Eco by Sonya. Det lanserades i höstas och blev snabbt en favorit för mig då det inte ger en orange ton utan snarare lite kallare men som samtidigt värmer upp ansiktet och ger lite glöd. De lanserade även läppstift och det knallröda stiftet passade perfekt till juloutfiten och kommer fungera finfint till alla julens fester och mingel känner jag.

Bronzer och läppstift från Eco by Sonja

När man lämnade det mysiga julminglet fick man med sig en hemlig julklapp som man själv fick välja ut bland de vackert inslagna klapparna under granen. Jag valde ett vitt paket med gröna snören. När jag sedan kom hem och öppnade det (nej jag kunde absolut inte hålla mig från att öppna det före julafton) innehöll det två spännande solprodukter från Sun Bum. En Sun Glow 30, som jag hört många hylla då den ska ge ett jättefint glow, samt ett litet Sun screen Lip Balm Banana. Ska bli jättekul att testa båda dessa framöver då det är ett nytt märke för mig.

Sun Bum produkter

För att sammanfatta, det är härligt att gå på mingel och julfester och känna sig lite extra glowig, det förhöjer liksom stämningen ännu mer. Och samtliga produkter jag berättat om i detta inlägg är jättefina julklappstips tycker jag!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *