HårvårdRecensionShopping

Amika Hydro Rush Intense Moisture Mask

Inlägget innehåller annonslänkar (märkta med *) som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni vill ha.

Hör upp alla lockiga, krulliga, torra och grova hårstrån! Här kommer er blivande bästis!

Varumärke: Amika

Produkt: Hydro Rush Intense Moisture Mask

Vad det är: En inpackning som som skapats för torrt och/eller grovt hår som har svårt att absorbera fukt.

Vad den är utformad för att göra: Inpackningen ska återfukta på djupet samtidigt som den reder ut torra och sköra hår. Hårets elasticitet ska förbättras och förebygga framtida skador samtidigt som håret får glans och ser friskare ut.

Vad mer du behöver veta: Inpackningen har en rik vispad konsistens som har en silikonfri formel som gör att näringsämnen kan tränga in i hårstråna.

Nyckelingredienser:

Hyaluronsyra hjälper håret att dra till sig fukt från luften runt runtomkring.

Squalane ska skydda håret mot uttorkning och förhindra fuktförlust samtidigt som hårets smidighet återställs.

Polyglutaminsyra hjälper håret att bevara fukt.

Havtorn är ett av världens mest näringsrika bär och innehåller vitaminer, fettsyror och antioxidanter som bidrar till friskare hår och hårbotten.

Hur du använder den: Applicera i nytvättat hår (kom ihåg att vrida ur håret så mycket vatten som möjligt, håret ska bara vara fuktigt, INTE BLÖTT!). Krama in inpackningen från mitten av hårets längder, hela vägen ut i topparna. Låt sitta 5-10 minuter, skölj noggrant ur produkten. Använd en gång i veckan!

Pris/ml: 399 kr/250 ml.

Vad tycker jag? Inpackningen återfuktar utan att tynga ner håret och det blir mycket lättare att kamma ut. Mitt hår känns inte lika skört längre och det både känns och ser friskare ut.


Blir du sugen på att köpa Amika Hydro Rush Intense Moisture Mask?

Handla gärna via min annonslänk HÄR, detta gör att jag tjänar en slant på varje köp och kan fortsätta skapa uppdaterat innehåll som ni efterfrågar.

Tack ❤️

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *