HudhälsaHudvård

Hälsningar från Frankrike

Hälsningar från Frankrike

Underbart när ens vänner som har varit i Frankrike kommer hem med sådana här souvenirer till en ❤ Jag kom i kontakt med Ligne D för några år sedan av en ren slump och blev förälskad i denna Victoire After D kräm men den tog ju tyvärr slut så småningom men jag har har tänkt på den väldigt ofta (ja jag vet jag är lite knäpp som går och tänker på hudkrämer dagarna i ända haha )!

Den här krämen är en efterbehandlingskräm som läkarna som utvecklad den brukar ordinera efter alla estetiska behandling de gör. Den är superbra på att ta ner rodnad och den skyddar hudbarriären samtidigt som stramar åt och plumpar upp huden och den innehåller dessutom SPF50 (mineralsolskydd) – vad mer kan man begära?!

Krämen innehåller bla hyaluronsyra, ringblomma, algen havscysta och avokado samt arnika (som främjar blodcirkulationen, lindrar smärta och påskyndar läkningsprocessen) och den är så snäll att den kan även användas vid eksem och psoriasis och min rosacea-hud älskar den eller kanske ska säga att den hatar den här krämen då huden blir lugn och rodnaden försvinner! Den här har definitivt varit en av de bästa krämerna mot rosacea jag har testat!

Texturen är lätt och den absorberas fint och trots mineral-SPF så lämnar den ingen vit hinna på huden. Flaskan är en lufttät pumpflaska av glas.

100ml/€59.90

Ligne D https://www.ligned.fr/ grundades av Dr Estelle Geneviève Doux, och Dr Béatrice Lafarge-Claoue, som båda är verksamma inom estetisk medicin respektive estetiskt kirurgi i Montpellier och produkterna finns att köpa på deras hemsida eller på vissa apotek (Montpellier, StTropez, Paris) så har du vägarna förbi passa på – rekommenderas varmt!

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *