Hudvård

Liten men naggande god


Liten men naggande god! Testade Nourish London Antoxidant Peptide Mist och ni hör ju på namnet att det här är bra grejer!

Misten är formulerad med peptider och en blandning av eteriska oljor som är bra på att återfukta, skydda och lugna huden. Peptider är ju bra på cellkommunikation och lite förenklad kan man säga att de kan lära huden att agera som sitt yngre jag – så det är ju en väldigt trevlig ingrediens. Antioxidanter skyddar dina hudceller mot yttre angrepp genom att bekämpa fria radikaler som uppkommer tex vid exponering av UV-ljus så dem gillar vi också.

Smidigt att få dessa ingredienser i mistform då misten kan användas när som helst under dagen och både under och över smink.

Misten plumpar upp huden fint och ger lyster men den hjälper även till att lugna röd hud märkte jag och den passar för alla hudtyper. Och den här gav helt klart mersmak – vill gärna testa mera från märket!

15ml/95,00 kr (den på bilden) och 100ml/345kr

Nourish London är ett brittiskt ekologiskt varumärke som är tämligen nytt i Sverige och deras produkter hittar du hos https://www.eteritique.se/nourish-london/ som har både en fysiskt butik i Hornstull, Stockholm men också en webbshop.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *