Uncategorized

Empties, juli 2023 – Sol de Janeiro, IT-cosmetics och Maison Margiela

Juli är över och nu är vi inne i augusti = jag börjar närma mig flytt till nya lägenheten. Jag försöker använda upp de produkter det bara finns en liten skvätt kvar av så jag slipper packa dem.

Ett skepp kommer lastat med… massa empties

Sol de Janeiro Brazilian 4-play Moisturizing Shower Cream-Gel [385 ml, 299 kr]

Härligt duschtvål med Sol de Janeiros klassiska karamelliga doft. Den här är söt och somrig. Kommer köpas igen till nästa sommar.

Garnier Body Superfood Watermelon [380 ml, 125 kr]

Det här en en gelkräm för kroppen i priskategorin: ”nice, jag tar två”. Look fantastic har den ofta för 50% rabatt. Den är ganska återfuktande, klibbar inte och luktar fräscht av vattenmelon. Det finns en aloe vera variant som ska vara en riktig fuktbomb. Den kommer jag köpa nästa gång för jag är en riktig torris.

Sashajuan Scalp Schampoo [250 ml, 239 kronor]

Låt mig presentera ett exempel på urdålig förpackning. Så fort man börjar använda schampot knölar hela förpackningen ihop sig som en ihopklämd ölburk. Uberirriterande. Själva schampot får knappt godkänt. Det passar inte mitt torra, färgade hår. Det återfuktar inte tillräckligt och min hårbotten känns inte ren. Jag tycker också doften är på tok för manlig.

Scholl Expert Care Moisturising Pedi Mask [1 par, 95 kr]

Detta var ett litet impulsinköp på Apotekets 50%-rea. Älskar apotek och älskar reor! Egentligen föredrar jag fotmaskersom får en att ömsa skin som en orm. Den här återfuktar bara men det gör den jättebra. Mina fossingar blev förvånansvärt mjuka och lena. Det kommer inte bli ett omköp, inte ens på rea. En riktig tjock fotkräm + mysiga tjockstrumpor fungerar lika bra.

Det blir ovanligt många omköp av dessa emptie

Youth To The People Superfood Air-Whip Moisture Cream [59 ml, 499 kr]

Gelkräm från ett av de där amerikanska green beauty-märkena. Den är trevligt återfuktande och passar alla hudtyper. En av alla gelkrämer som jag kommer helt glömma bort om en vecka för det finns så många liknande.

Isle of Paradise Hyglo Face Serum [30 ml, 349 kr]

Den här hittade jag i en bortglömd låda. Tyvärr hade den blivit gammal så den får åka. Jag har använt upp några flaskor av det här BUS:et som också ska ge glow. Solkysst, fräsch lyster är vad jag älskar. Nu har jag inte använt Hygo-serumet på 10 månader och jag blir sugen att köpa om för att se om jag fortfarande gillar det.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster For Face [15 ml, 325 kr]

Det här kan vara den drygaste produkt jag någonsin har använt – den tog aldrig slut! Vilket var bra för jag gillade verkligen de här BUS-dropparna. Älskar BUS som man blandar ned i valfri kräm/toner. Kan tänka mig köpa om men jag har en hel del BUS i min stash/flyttkartonger.

It-Cosmetics Brow Power Universal Taupe [315 kr]

Detta är ett felköp som ändå blev lyckat. Trots hjälp från Kicks personal lyckades virriga jag inte köpa om rätt ögonbrynspenna. Den här tycker jag är superenkel att använda, sitter där den ska och ger väldigt naturlig look. Kommer köpas om!

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning

Älskar små testflaskor med parfym. Jag orkar inte commita till en hel flaska direkt, kan ju knappt commita till ett förhållande. Den här gillade jag så mycket att jag kan tänka mig köpa en flaska. Jag kan ju inte beskriva dofter alls men jag har gjort research och noterna ska vara liljekonvalj, iris, vit musk. Saxat från Kicks hemsida: ”Lazy Sunday Morning är en klassisk, blommig vardagsdoft som utstrålar välbefinnande, renhet och avkoppling”. Mycket trevligt.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *