FavoriterHudvård

Favoriter just nu!

Daisy Beautys chefsredaktör Kicki brukar blogga på temat veckans favoriter och jag tycker att det är ett så pass roligt koncept att jag tänkte dela mina. Så bra också att man får lov att byta ut sina favoriter från vecka till vecka för jag är verkligen en riktig periodare när det kommer till vissa skönhetsprodukter!

Jag befinner mig just nu mitt i ledigheten och lata dagar blir det många av men det händer ju ändå att man vill rycka upp sig lite och där använder jag just nu en trio ur sminkskåpet väldigt flitigt. Dessa är alla så lättjobbade, blir fina och sitter bra. Vad mer kan man önska sig?

För ett lite solkysst ansikte använder jag en krämbronzer från Rose Inc som är lite som Chanels krämbronzer. Den är så fin och dessutom täpper den inte igen mina porer (vilket Chanels variant tyvärr gör….). Ett par svep med en fluffig borste så är det klart. Jag har den ljusaste färgen vilket passar min ljusa hudton jättebra. Du hittar den här! (Annonslänk)

Därefter vill jag ha poppiga kinder med lite lyster och där är blushet från Jane Iredale, det är riktigt rosa-rosa utan att bli dockigt på kinden och ger lite lyster (obs – ej glitter). Jag är ju väldigt förtjust i Blush och har egentligen alldeles för många för att det ska klassas som hälsosamt men jag kan bara inte låta bli att köpa fler! Här hittar du blushet! (Annonslänk)

För brynen gillar jag just nu Brow Milk från Rapide som är en hybrid mellan gel och vax, den sätter brynen på plats enkelt och torkar ändå ner mjukt vilket jag uppskattar. Här hittar du brynprodukten! (Annonslänk)

Sedan till två produkter som visade sig vara en matchmade in heaven – nylanserade flergångsögonmasken från Zuwelia Skin (som även Lina skrev om häromdagen) och Intense Stem Cell Eye Booster Concentrate från Dr. Levy. Säg hej till plump, borttrollade fina linjer och en pigg blick! MUMS! Maskerna hittar du här (ej annonslänk) och ögonboostern här (annonslänk)!

Är du en periodare när det gäller favoriter eller har du dina stående go-to’s i skönhetssgömmorna?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *