Uncategorized

Charlotte Tilbury Del 2

 • Charlotte Tilbury Pillow Talk Luxury Eye Shadow Palette
  Jag gillar ögonskuggor från Charlotte Tilbury. Äger några andra. Jättefin formula på alla. Så otroligt enkelt att jobba med och blendar som en dröm. Både de shimriga färgerna och dem matta. Jag älskar när det är enkelt att blenda ögonskugga och enkelt att bygga upp. Tycker verkligen dessa skuggor är värt pengarna. Just för att dem är så oroligt fina att jobba med. Vill ni ha ögonskugga ni kan ha både vardagligt och ibland för fest och inte orkar lägga ner för mycket tid på att hålla på med ögonskuggor så är dessa verkligen perfekta.
 • Charlotte Tilbury Pillow Talk Eyeliner – Pillow Talk
  Jätte fin eyeliner. Väldigt fin färg och enkel formula att jobba med. Blendar ut väldigt fint om man vill det.
 • Charlotte Tilbury legendary Lashes Mascara
  Jag har fått test exempel av den här mascaran förut. Jag tycker att det är en bra mascara. Det är inte den bästa mascaran jag testat. Men den är fin. Dock tycker jag att det finns bättre mascaran till bättre pris.
 • Charlotte Tilbury Cheek to Chic Blusher – Love is the drug 
  Alltså den här blushen, omg. Jag vet inte ens hur jag ska beskriva den. Är så glad att jag köpte den. Den är så magisk. Formulan är så fin och lätt på huden. Den smälter ihop med allt annat på huden och lägger sig som den perfekta blushen. Så enkel att jobba med, perfekt pigmenterad. Allt är bara perfekt. Har ni tänkt köpa den så gör det idag.
 • Beauty Light Wand Easy highlighter – Pillow Talk
  Den här otroligt populära produkten var inte något jag tyckte var så bra som alla säger att den är. Själva färgen var väldigt fin och formulan var också fin. Dock gillade jag inte förpackningen. Den här förpackningen kommer bara samla på sig massor med bakterier och det gillar jag inte. Vidare tycker jag inte att själva produkten är värt pengarna.
 • Charlotte Tilbury Lip Cheat – Hot Gossip
  Super fin läppenna. Är det något Charlotte Tilbury kan så är det väldigt neutrala färger, vilket jag älskar. Läppennan är väldigt krämig och enkel att jobba med och sitter otroligt fint.
 • Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath – Rosey Glow
  Den här läppglanset är magisk. Den har lite av en plumpig effekt vilket jag inte visste om. Men den är väldigt behaglig på läpparna. Otroligt fin färg och bara en perfekt läppglans.
 • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray
  Den här setting sprayen har jag hört så mycket om och måste säga att den faktiskt var så bra som alla säger. Den får sminket att smälta ihop och bli så fin på huden. Vidare håller den sminket otroligt bra.

All kärlek till er !

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *