Shopping

Alla rabatter du får när du fyller år

Idag fyller jag 40 år och jag vet inte om jag fått flest gratulationer från vänner och bekanta eller företag. Varenda mailing lista jag har anmält till eller e-handel jag shoppat från har hört av sig. Det är ungefär som under Black week när inkorgen är sprängfylld av specialerbjudanden från varenda företag som man någonsin har haft kontakt med. Jag tänkte lista vad det har dykt upp för erbjudande, för närmar det sig en födelsedag kan det kanske (??) vara värt att vänta på rabatterna.

Shout out till Sephora som faktiskt ger en födelsedagspresent!

Sephora

Gratis Sephora Collection Coconut Hand Balm. Gratis behandling i en Benefit BrowBar, värt 255 kronor. Önskar jag hade Sephora Uppsala (Vila i frid) fortfarande.

Åhléns

20% på valfri vara.

Apoteket

20% rabatt vid köp över 350 kronor.

H&M

25% på valfri vara.

Kicks

35 kronor rabatt på valfri på produkt (varför just 35 kronor?)

Zalando

15% rabatt på ett köp.

Intermissimi

Dubbla poäng.

Bubbelroom

25% på allt (men med massa undantag såklart).

Hemtex

30% på nästa köp (när är det INTE 30% på Hemtex?)

Jotex

30% rabatt på dyraste varan.

Ellos (har jag någonsin handlat där??)

20% på en beställning.

Avanza

Min bank skickar alltid en länk till en YouTube video där VD:n och styrelseordförande diggar loss i en födelsedagssång i bästa dansbandsving. Helt sant.

Som du ser är det inte några erbjudanden som är OMFG-ta-alla-mina-pengar-bra, utan mest standardrabatter som man ändå får när man slentrian skriver upp sig för kundklubbar eller mailing-listor. Kanske lika bra eftersom jag gav mig själv en rosa Mulberry Bayswater…

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *