Personligt

Nulägesrapport

De senaste veckorna har varit så otroligt späckade att jag tyvärr fått låta vissa saker som jag tycker är roliga att vila, däribland bloggen. Snart hoppas jag vara på banan men tills dess, en liten nulägesrapport.

Jag har har fortfarande fullt upp på jobbet, efterarbetet med de nationella proven tar så otroligt mycket mer tid än vad man minns sedan man gjorde det sist och det tillsammans med familjeliv samt närvaro i sociala kanaler har inte riktigt gått ihop sig. Huvudet sprängs dock av idéer på inlägg att skriva, videor att filma och faktainlägg att skriva. Så det kommer – så snart jag kunnat lämna bubblan. Jag mår fint – så ingen fara med något förutom att även mitt dygn bara har 24 timmar.

På söndag kommer nytt tema som jag gör tillsammans med hudläkaren Brenda Silva. Vi kör med jämna mellanrum utbildande livesändningar på Instagram och i samband med det kommer också ett faktainlägg kopplat till ämnet. Denna gång är det tema UV-strålning och solskydd så sitt bänkade på söndag klockan 18:00. Tidigare har vi kört samma upplägg kring Hudcancer, Akne och Rosacea och fler teman kommer framöver. Har du ett tema du skulle vilja att vi pratar om? Hör av dig!

Jag älskar verkligen att göra dessa samarbeten tillsammans med experter inom olika områden och det känns verkligen fint att sprida viktig kunskap tillsammans med dessa oerhört kunniga personer.

I onsdags var jag på AW tillsammans med jobbet och fick helt oväntat diskutera storheten i Dyson Airwrap. Självklart fanns det en och annan som höjde på ögonbrynen över priset men det fanns också en annan entusiast så jag kände mig inte ensam. Kanske ska jag skriva ett inlägg om både Dyson Airwrap (stylar) och Dyson Supersonic (fönen)?

Snart åker jag till Stockholm igen för bästishäng, jobb med Environ Skincare och lite träffar på olika PR-byråer. Det blir skönhetsbonanza helt klart och jag ser verkligen fram emot dessa dagar!

Vad längtar du efter just nu?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *