Uncategorized

Fenty beauty sviker aldrig! 

Alla vet att Rihanna och hennes sminkmärke Fenty Beauty aldrig sviker. Men är hennes virala Icon Velvet Liquid Lipstick så bra som alla påstår? 

Efter Rihannas uppträdande under Super Bowl så ville alla veta vad hon hade på sig på läpparna under showen. Därefter exploderade sociala medier och hennes Icon Velvet Liquid Lipstick i färgen The MVP sålde som smör. Det var inte bara själva produkten och den perfekta röda färgen som sålde, utan det var själva formulan som i bara ett svep täckte läpparna. Ja, ni läste rätt, ett svep och sedan föra ihop läpparna så täcktes dem helt. 

Jag tänker ju alltid att man aldrig kan tro på allt som finns på internet. Idag är alla så duktiga på att klippa i video och redigera så att det faktiskt är svårt med trovärdighet när det kommer till skönhet, men även virala produkter. 

Men jag influerades och klickade hem produkten för min nyfikna sida kunde inte låta bli. Och sen så älskar jag faktiskt allt från Fenty Beauty så tänkte detta kan inte gå fel. Produkten finns i 5 färger. Jag köpte färgen The MVP. 

Och ja, det stämde, den produkten sveptes som smör på min nedre läpp. Från ena sidan till andra. Jag förde ihop läpparna och med hjälp av läpparna kunde jag applicera produkten så att den täckte hela läppen. Och gud vad fin den är. Så lätt på läpparna och färgen är ju den perfekta röda färgen. Nu är jag definitivt sugen på att testa alla andra färger. Och själva förpackningen ska vi inte ens prata om, så himla fin. Men Fenty Beauty sviker en aldrig. 


All kärlek till er

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *