Uncategorized

Empties April 2023

Empties April 2023

Jag tänker inte säga något om att tiden bara rinner iväg men.. vad fort tiden går! Jag hinner inte med! Här kommer några empties för april och otroligt nog är jag full av lovord och jubel över produkterna.

Tomma förpackningar

Rebiome ReJuvenate Youth Serum

Det här serumet fanns i goodie bagen från Daisy beauty awards. Rebiome är ett intressant märke vars produkter innehålle pre- och probiotika komplex som ska förbättra hudbarriären. Forskningen kring ”goda bakterier” tycker jag är jätteintressant, speciellt hur vår tarmflora kan påverka humöret. Anyway, det här är ett väldigt mysigt serum som passar de flesta hudtyper. Fint återfuktande men jag märkte inte av några markanta förändringar i min huds mående.

Medik8 C-tetra

Jag har arbetat mig igenom X antal av Medik8:s C-vitaminprodukter och de är alla otroliga. Det här serumet smälter in i huden, irriterar aldrig och luktar färskpressade apelsinjuice. Dessutom fungerar det finfint med andra produkter som jag använder över (hudkräm, SPF).

Olaplex No 8 Bond Intense Moisture Mask

Jag tror det är tredje flaskan jag använder upp av den här dunderhårmasken. Mitt torra, Svinto-trassliga och färgade hår älskar hela Olaplex-serien. Nu testar jag flera andra alternativ så nu köper jag inte om den här.

Tre riktigt trevliga mascaror

Jag dök ned bland mascarorna och rensade ut några som definitivt har använts sedan förra sommaren. Ooops! Ögoninflammation p g a smutsiga mascaror skippar jag gärna.

Clinique High Impact Mascara

En gammal goding men still going strong. En sån där idiotsäker mascara som man vet alltid levererar. Den ger fint separerade fransar och volym men på ett naturligt sätt.

Maybelline Lash Sensational Sky High

TikTok-mascaran som alla pratade om. Den är bra men är den värd all hajp? Nja, tveksamt. Fransarna ser längre och får lite volym men det är inte något trilla-av-stolen-resultat.

Rare Beauty Perfect Strokes Universal Mascara

Det här är min absoluta favorit från Rare beauty. Det finns inget negativt att säga. Ger volym, klumpar aldrig och sitter där den ska – hela dagen. Den här kanske jag köper igen.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *