Uncategorized

Påsksmink

Nu har det varit påsklov och jag har tagit några sköna dagar i fjällen. Det är verkligen den bästa årstiden där nu med soliga dagar och snön ligger kvar.

Som många i min ålder börjar ungdomens dumheter i solen synas och det går att åtgärda men tar tid och kostar massor. Det enklaste är ju att förebygga och det är jag noggrann med nu. Solen är riktigt stark på fjället eftersom den vita snön reflekterar och förstärker.

När man är i fjällen är en slapp look att föredra och det närmaste smink jag packade med var solskydd och mascara.

För att hålla packningen så lätt som möjligt tog jag med en vattenresistent mascara som tål lite vatten men är inte vattenfast. Det var för att enkelt kunna ta bort den på kvällen.

Dubbelrengöring gjorde jag ändå för att få bort solskyddet ordentligt eftersom det ofta är en anledning till att många upplever att de får utslag av spf. Jag slapp ju ändå leta fram en makeupremover. Som vanligt behöver man applicera dag och nattkräm så det fick följa men det blev ändå en relativt minimal rutin.

Solskyddet som följde med var Vichys senaste som känns riktigt täckande utan att bli klibbigt

Även vi Beautybloggare tar lata dagar utan smink och ostylat hår! Hoppas alla haft en skön påsk

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *