HudvårdNyheter

Två nyheter från Sunday Riley som lanseras i Sverige 2023!

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag älskar verkligen många av produkterna från amerikanska Sunday Riley. Märket är veganskt, växtbaserat och består av en mängd olika produkter som dessutom innehåller riktigt fina aktiva ingredienser såsom retinoider, syror och niacinamid förutom vegetabiliska kallpressade oljor och andra naturliga ingredienser.

Jag tänker att jag kan berätta om produkterna jag testat och ge er min topp och botten bland dem framöver men just idag tänkte jag att vi skulle ta en titt på två produkter från Sunday Riley som kommit eller kommer till Sverige under 2023.

Illustration av mig

Först ut har vi krämen C.E.O Afterglow brightening Vitamin C Cream som precis som deras C.E.O Glow Vitamin C Rich hydration cream är en fuktkräm med nyckelingrediensen vitamin C. Skillnaden mellan dessa är att Afterglow är en kräm i geltextur medan Glow är en rik, tjockare kräm. Dessa kan komplettera varandra för att användas dagtid vs nattid eller för att helt enkelt passa olika hudtyper. Jag gillar att använda C.E.O glow kvällstid då den är alldeles för rik för mig dagtid så jag är väldigt spänd på att testa nyheten som ju verkligen låter som en fantastisk kräm för oss med oljig hy eller helt enkelt bara som en sommarkräm. Här finns den att köpa redan nu! (annonslänk)

Om vitamin C är en av mina favoritingredienser så är det nästan så att den får flytta sig åt sidan för NIACINAMID! Här snackar vi barriärsbyggande, utjämnande, spänst, minskad porstorlek m.m. Serumet B3 Nice 10% Niacinamide serum innehåller förutom niacinamid antioxidanter från nyckelingredienserna Trans-Resveratrol samt EGCG samt innehåller en molekyl som kallas Brightenyl som ska arbeta med att stärka hudens mikrobiom och minska känslighet. Exakt när serumet kommer till den svenska marknaden vet jag inte men min PR-kontakt på Sunday Riley Europe säger att det är under 2023 och jag är så taggad! Detta kan verkligen vara riktigt, riktigt bra släpp – både krämen och serumet!

Vad tror ni om dessa nya släpp från Sunday Riley? Och har ni några favoriter sedan innan? Är en djupdykning i Sunday Riley något ni skulle vilja se framöver?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *