ÅrsfavoriterMakeup

Lång lista på favoriter inom smink som följer med in i 2023

Varför inte starta det nya året med en liten lista på alla godingar inom smink som jag förälskat mig i under 2022. Dessa produkter har testats i lugn och ro i omgångar innan dem hamnat på favorit listan.

Anastasia brow freeze

okej jag vet att denna produkt faktiskt släpptes 2021 men det går inte att undvika att det är min absolut favorit när det kommer till ett ögonbryn vax. Jag har använt den flitigt sedan den släpptes och trots att jag försökt mig på att testa annat som släppts därefter så kommer jag åter tillbaka till denna. Jag är inne på min tredje burk då jag använt den flitigt. Enkel att jobba med och dryg. Vet att den är lite dyrare men tycker faktiskt att det är värt det om man gillar något som sitter hela dagen. 

Huda Beauty Bomb Brows Microshade Brow Pencil

Denna släpptes också under 2021 men har fått följa med mig under 2022 också, för så mycket älskar jag den. Jag är egentligen en ögonbryngel typ av tjej men jag var tvungen att testa denna och det ångrar jag inte. Allt med den är perfekt. Den är tillräcklig vaxig och enkel att jobba med. Låt inte den smala pendeln skrämma dig utan den är helt perfekt för att just få dem perfekta naturliga ögonbrynen. Det är lite högre prisklass men jag tycker det är värt det.

Budgie Calming Centella Pre Makeup Primer 

Så denna produkt har det varit så mycket snack om 2022. Nästan omöjligt att få tag i men nu äntligen kan man enklare köpa den på Kicks då det är deras egna K-beauty märke. Och måste säga att den är fantastisk. Super bra primer som sitter perfekt under sminket och återfuktar sådär perfekt. Sminket sitter hela dagen. Jag kommer köpa denna igen kan jag lova. Otroligt bra pris. 

Make up for ever HD skin – Undetectable stay true foundation

Okej den här foundationen köpte jag på sephora när jag egentligen var ute efter något helt annat och det är jag så glad för. Den är helt fantastik. Det är som att du bara placera en fin hud på din egna hud. Helt klart värt all hype den har fått och jag är bara förälskad i den. Den har medium täckning men går att bygga upp till fulltäckning om man önskar det. 

Nyx Bare With Me Concealer Serum

Denna concealer serum överraskade mig väldigt mycket. Jag gillar en täckande concealer och trodde först att denna skulle vara för tunn konsistens för min smak men nej den var helt orolig. Väldigt bra täckning samtidigt som det känns som att du inte har något på dig. Otroligt bra formula och även pris. Kommer att definitivt köpas många gånger om av mig. 

Sensai Translucent Loose Powder

Jag vet helt ärligt inte när denna produkt släpptes men jag köpte den 2022. Jag älskar att sätta mina underögon med en väldigt finmalet puder, detta då jag har en del fina linjer under ögon och det är vad som funkar för mig. Denna puder har verkligen allt. Super mjuk och enkel att jobba med. Sätter sig på huden helt fantastisk och flyttar inte sig alls. Den är väldigt dryg och räcker länge. Lovar att ni inte skulle bli besvikna. 

Milk matte bronzer stick

Denna bronzer stick har blivit en storfavorit hos mig väldigt snabbt. Allt med den är verkligen perfektion. Otroligt enkel att jobba med, matte finish  och väldigt fin färg. Prisvärt och dryg produkt. Just att den är så enkel att jobba med blir det enkelt att ha den i sin vardagssmink. Förutom detta innehåller den bra ingredienser som är fuktgivande vilket alla tycker om. 

PIXI – on- the-glow- blush

Denna blush är helt underbar. Jag var velig att köpa den till en början då jag oftast gillar puder blush. Men tills slut gjorde jag det och det ångrar jag inte. Den är väldigt naturlig på huden och enkel att jobba med. Den är även enkel att bygga upp om man vill det. Den lyfter inte bort sminket och sitter fint under dagen. Priset tycker jag även är bra. 

I heart revolution Blushing Hearts Highlighter Goddess of Faith

Jag har inte riktigt hunnit testa någon ny highlighter under 2022. Highlightern som nämns i denna stycke är min absolut favorit genom åren och som ni ser på bilden är det den som används mest. Den är otrolig fin på huden, väldigt dryg och prisvärt. Så fin lyster som sätter sig fint på huden. Om ni inte hunnit testa den så gör det.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Detta är den enda sprayen jag använder. Jag har varit inne på att testa annat men tycker om den så mycket att jag helt enkelt inte gjort det. Alla som testat den vet vad jag pratar om. Håller sminket på plats hela hela hela dagen. Finns inget annat att säga då den är bäst. Den kommer nog följa med under många år till. Hoppas bara inte att dem slutar sälja den någon dag. Men tänker att 2023 blir året då jag får testa lite nya setting spray vid sidan av. 

Sweed beauty Cloud mascara

Jag måste erkänna att jag faktiskt älskar allt som Sweed beauty släppt sedan start. Men deras senaste släpp, alltså cloud mascaran är riktigt bra. För mig är det verkligen viktigt med en bra borste när de kommer till mascara. Fransarna ska bli långa och vara separerade. Detta är exakt vad denna mascara gör. Älskar den och kommer köpa om den. 

Maybelline Lifter Gloss

Den här läppglansen har väl ingen gått miste om? Så bra produkt. Återfuktande, fina färger, håller bra, ger super fin glans till läpparna och otroligt bra pris. Har använts av mig flitigt under 2022. Har du inte testat den än, så gör det.

Det blev ett långt inlägg men jag hoppas att kunna inspirera er till lite nya produkter och att ni fått en inblick i vem jag är. 

All kärlek till er. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *