HudvårdJobb

Självrenovering när jullovet slutar

Självrenovering när jullovet slutar

Efter nästan två veckors julledighet drar jobb och skola igång i morgon, och det känns både lite jobbigt och samtidigt rätt skönt. Vi har verkligen lyckats att göra nästan ingenting dessa dagar, förutom att sova länge på morgnarna, titta på filmer och serier, äta julgodis och umgås. Men en sak som har hållit min hjärna sysselsatt är skapandet av denna bloggsida där vi nu är hela elva beautynördar som gemensamt skriver blogginlägg och försöker sprida inspiration och kunskap på området och det känns jätteroligt!

Inför morgondagen passar jag idag på att göra en renovering och uppgradering av mig själv för att försöka komma in i jobbmood och känna mig redo för kontoret när klockan ringer i morgon bitti (även om jag vet att det kommer kännas tungt!).

Först och främst har jag fixat i ordning mina naglar. Om allt annat är lite halvdant, som outfit, hår och makeup, så kan fina naglar göra susen tycker jag. Så, jag har idag tagit bort nyårsfirandets glittrande och halvt bortskavda manikyr och istället målat på två släta lager av den mörkröda färgen 040 av Depends minilack som jag fick i adventskalendern från Depend.

För även om julen är över tycker jag att röda naglar är jättefint, och faktiskt funkar året om. Under de röda lagren använde jag Depends underlack Base Coat och allra överst ett lager Top Coat, även detta från Depend och adventskalendern.

Minilack från Depend

Nästa fokusområde är mina fötter. De har varit instängda i varma tofflor hela lovet och blivit rätt bortglömda. Så nu var det hög tid att ge dem lite extra kärlek och det gjorde jag i form av fotmasken Instant Softening från Stay Well. Den innehåller hampfröolja, som är vårdande och återfuktande för torra fötter och fötterna blir som babyfötter efter att ha fått kapslas in i dessa masker i en halvtimme.

Instant Softening Foot Mask, Stay Well

Så här använder man fotmasken;

1.Tvätta och torka fötterna ordentligt.

2.Öppna upp fotmaskerna, som ser ut som gröna sockor, ungefär som man öppnar en chipspåse.

3.Kryp ner med en fot i varje socka och stäng till ordentligt med medföljande klisterlapp.

4.Låt masken verka i ca en halvtimme. Jag tyckte det kändes så skönt och sockorna satt kvar trots att jag gick omkring i dem så hade dem på mig i drygt en timme.

5.Ta av sockorna och känn hur återfuktade och lena fötterna känns!

Ja, nu återstår väl att laga matlåda, packa i ordning jobbväskan och leta fram vad man ska ha på sig i morgon… önska mig lycka till! 😉

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *