Uncategorized

Välkommen till min sminkgalna värld

Så roligt att just du har hittat hit. År 2022 har varit helt fantastik år för mig men lite omtumlande. Jag hann både bli mamma för första gången men hann även gå igenom en personlig utveckling i samband med det. Jag gav mig själv tid att läka gamla sår samtidigt som jag försökte infinna mig i mammarollen. Jag som tror väldigt mycket på universums sätt att prata med en tror verkligen att min dotter kom in i mitt liv just detta år för att få mig att titta inåt och se vad jag verkligen vill och vem jag verkligen är. 

Jag hade redan startat mitt instagramkonto (makeupbysolit) som specifikt inriktar sig på smink med lite inslag av hudvård och hårvård där jag för det mesta talar persiska. Detta då majoriteten av mina följare är från Iran. Självklart kommer det en del inlägg även på svenska då många efterfrågat detta. 

Det har varit segt att komma igång med kontot då jag länge haft dålig självförtroende och varit velig gällande vad jag egentligen vill. Därför gav jag mig tiden att testa produkter och få tillbaka gnistan när det kommer till skönhet. Att göra det i lugn och ro, träna på att förstå produkter, vad dem gör och dess innehåll. Att få tillbaka gnistan till att sminka mig igen och testa roliga sminkningar. Självklart har allt detta spelats in men aldrig kommit upp på min instagram då jag hela tiden lyckats anse att något är fel. Men 2023 har jag lovat mig själv att slänga ut mig mer och bara satsa på mig själv och den jag vill vara. Detta gjorde att jag kom i kontakt med dessa oroligt fantastiska kvinnor som jag tillsammans med kommer att blogga. 

På min sida både här samt Instagram kommer du främst se allt inom smink. Men även annat roligt inom skönhet. Jag testar det mesta och älskar att dela med mig av mina ärliga åsikter. Ser framemot 2023 tillsammans med er. 

All kärlek till er! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *