HudbehandlingarHudvård

Mikroström ger workout för ansiktsmuskler

Mikroström ger workout för ansiktsmuskler

När man blir äldre så börjar ju allt hänga mer eller mindre och det mesta kan man fixa på olika sätt nuförtiden. Jag föredrar icke-invasiva behandling – helst på en salong förstås men man kommer långt även med produkter som man kan använda hemma så som denna Ageless System Beauty Wand 1.0 från NewYork-baserade Julie Lindh https://julielindh.com/ .

Den använder mikroström som ger musklerna i ansiktet en workout och den förstärker effekten genom att även ta tag i musklerna (på ett skonsamt sätt). Den laddas genom solcellen – det är den mörka rutan i skaftet – antingen med en vanlig lampa eller dagsljus utomhus.

Det är lätt att använda den – du bara rullar den i ansiktet efter ett schema och den liksom tar tag i musklerna och masserar dem och det gör inte ont alls. Man ser resultat direkt och ju längre tid man har använt denna desto tydligare blir resultaten! På bilden attackerar jag muskeln som drar ner mungipan. Testa att försiktigt lyfta kinden med fingret just där så ser du vad som händer med mungipan. Det är förresten ofta just här som man lägger en filler för att få det där lyftet. Och har du påsar under ögonen så är denna ett bra alternativ! Och ja den är beroendeframkallande man vill liksom rolla hela tiden haha. Mina spända käkmuskler som jag fått för att jag gnisslar med tänderna har även dem blivit mjukare med denna.

Du kan använda denna på torr hud men jag gillar att använda den med serum som tex Julies egna Calm Face Serum. Serumet är avsedd just för oss med känslig hud och passar fint för rosaceahud! Den inte bara lugnar huden men plumpar upp den fint! Och har du fet hud så kan du använda denna som fuktkräm och alla andra hudtyper kan använda detta som serum, Serumet är växtbaserad och innehåller även cbd.

Julie Lindh finns för närvarande i New York (snart även i Stockholm hoppas vi!) men hennes produkter kan köpas genom https://martinaskin.com/produkter/

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *