ÅrsfavoriterHudvård

Årets favoriter

Årets favoriter

Något som är populärt vid årsskiftet är att ranka favoriter under året. Jag har funderat mycket på vilka produkter som jag tyckt mest om under året men har svårt att bestämma mig för vad jag tyckt bäst om. Dilemmat jag har är att mitt minne är kort och de bra produkter som jag använde i början av året är det stor risk att jag missar. Av den anledningen håller jag min lista kort och hoppas att jag får med de viktigaste.

Tan revel är en favorit som jag upptäckte sent. Jag är så otrendig att jag fortfarande inte trivs med att bara blek men vägrar såklart att förstöra huden med solarium eller att bränna mig i solen. Den här ger spraytan liknande resultat och räknar man pris per gång så är den ganska prisvärd. Extra plus är att den torkar snabbt och det är enkelt att även komma åt ryggen.

Innan brun utan sol och spray tan är det såklart viktigt att exfoliera huden om du vill ha ett bra resultat och jag har förälskat mig i en vante från Silky Luxe som är smidig att ta med på resor och ger en silkeslen hud. Något jag blivit mer försiktig med under året är annars hårda peelingar.

Trenden i år har ju varit med fokus på barriärstärkande hudvård och då går såklart hårda peelingar bort eftersom de skadar hudbarriären. Vill jag göra en mer djupgående peeling går jag hellre på salong.
Behandlingar som Diamond Glow och Preimere Derma facial passar bra för att peela huden men har vatten med under behandlingen vilket ska göra dem mer skonsamma för huden.

På temat exfoliering fortsätter vi att undvika dermaroller och annat som bryter hudbarriären hemma. Det kan skada betydligt mer än det gör nytta.

Något vi alla också kan lämna bakom oss är sjuka ideal gällande utseende. Jag hoppas att 2023 har fokus på äkta förebilder. Kan vi en gång för alla komma överens om att lite rynkor när vi ler är vackert och magen får veck när vi nöjer oss framåt.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *