FavoriterMakeup

Produkttips: Face Bronze Gel från ACO

Nu börjar våren närma sig och jag känner att jag blir mer och mer sugen på pasteller och solbrun hud. Att sola sig till den där solbruna färgen är inget jag rekommenderar, så här kommer ett toppenförslag för dig som inte gillar att använda brun-utan-sol. Produkten kommer från apoteksmärket ACO och heter Face Bronze Gel. Det är också precis vad produkten är, en bronzer i gelformula. Den smälter lätt och snabbt in i huden, vare sig man använder fingrar eller borste för att applicera, och den lämnar en varm ton i huden. Var bara försiktig så du inte överdoserar, lite räcker. Risken är annars att du ser alldeles orange ut i ansiktet, vilket inte är sådär smickrande. Detta gäller främst på ljus hud. På mörkare hud kan jag tänka mig att man kan ha på mer utan att få den känslan.

Produkten torkar ner helt och jag har inte upplevt att den färgar av sig. Den sitter fint hela dagen utan att bli flammig. Jag använder hudvård innan jag smörjer in den, och det går bra att sminka sig direkt när den torkat ner. Doften är lite speciell (den är oparfymerad), men jag känner bara den när jag smörjer ut gelen över huden och fram tills den torkat.

Den är lätt att få tag på i och med att många apotek säljer den, och den kostar runt 85 kronor för 50 ml. Man behöver som sagt ganska lite produkt, så den där tuben varar länge.

Här ser du min hud utan produkten och med. Jag tog liiite för mycket tycker jag, men du ser ändå ungefär hur den ser ut på huden. Ser du förresten lilla molnet på kinden?

Närbilder på produkten. Här ser man hur genomskinlig formulan är när man drar ut den över huden.

Har du testat ACO´s Face Bronze Gel, och vad tyckte du i så fall?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *