Vilka är vi?

Beautybyråkraten, heter Lina Petersson och är en östgöte som precis passerat 40-årsstrecket och som älskar allt som kan få vardagen att bli lite härligare, glittrigare och glammigare. Hon bor mitt ute i skogen i Mjölby och jobbar på statlig myndighet, är utbildad jurist och tycker om att hänga med familj och vänner, baka och blanda drinkar. Inom beauty är det främst makeup som varit det stora intresset sedan hon var liten, men hon har sedan ett antal år även fått upp intresset för hudvård som ju är grunden för fin sminkning. Hon har en youtubekanal, en Instagram och nu även denna blogg där hon vill dela med sig av tips och inspiration till andra där ute som också famlar i den snåriga skönhetsdjungeln.

Hudvårdsnörd, heter Saralena och är 38 år och är västerbottning boende i Jämtland. Hon lever för att sätta guldkant på vardagen och älskar foto, god mat och är en riktig lyxapa som är grym på att blanda drinkar. Till vardags arbetar hon som lärare inom grundskolan. Hennes största intresse inom skönhet är inom hudhälsa så hudvård är hennes fokus. Här kommer du få recensioner, tankar kring hudhälsa och allmän kunskap inom hudrelaterade ämnen och lite lite smink. Varannan fredag skickar hon dessutom ett härligt nyhetsbrev!

Beautyprataren, heter Anna, är 36 år gammal och bosatt nere i Blekinge där hon bor med sin man, 4 barn och hund. Hon arbetar som sjuksköterska på en vårdcentral, men så mycket tid som går ägnar hon åt sin stora passion, nämligen skönhet. Framförallt brinner hon för färgglada sminkningar, men på senare år har även hudvård blivit en större del av intresset. På hennes blogg kommer du få många recensioner, inspiration och tips inom området skönhet.

Makeupbysolit, heter Solmaz, är 33 år och bosatt i Stockholm tillsammans med sin man och lilla dotter. Hon är utbildad till socionom i grunden och jobbar med barn. Hennes största passion sedan hon var liten har varit smink och skönhet. Senare år har även intresset för bra hudvård växt. Hon är på en plats i livet där hon försöker satsa på sin största dröm, nämligen smink och att jobba som makeupartist. På hennes blogg kommer ni få läsa massor om tips och tricks när det kommer till smink och recensioner på både smink och hudvård. Vidare får ni följa med på resan mot att stärka självkänslan och förverkliga hennes dröm. Solmaz har även en youtubekanal och finns på Tiktok och Instagram.