Vilka är vi?

Beautybyråkraten, heter Lina Petersson och är en östgöte som precis passerat 40-årsstrecket och som älskar allt som kan få vardagen att bli lite härligare, glittrigare och glammigare. Hon bor mitt ute i skogen i Mjölby och jobbar på statlig myndighet, är utbildad jurist och tycker om att hänga med familj och vänner, baka och blanda drinkar. Inom beauty är det främst makeup som varit det stora intresset sedan hon var liten, men hon har sedan ett antal år även fått upp intresset för hudvård och Wellness. Hon har en youtubekanal, en Instagram och nu även en blogg där hon vill dela med sig av tips och inspiration till andra där ute som också famlar i den snåriga skönhetsdjungeln.

Hudvårdsnörd, heter Saralena och är 38 år och är västerbottning boende i Jämtland. Hon lever för att sätta guldkant på vardagen och älskar foto, god mat och är en riktig lyxapa som är grym på att blanda drinkar. Till vardags arbetar hon som lärare inom grundskolan. Hennes största intresse inom skönhet är inom hudhälsa så hudvård är hennes fokus. Här kommer du få recensioner, tankar kring hudhälsa och allmän kunskap inom hudrelaterade ämnen och lite lite smink. Varannan fredag skickar hon dessutom ett härligt nyhetsbrev!

Beautyprataren, heter Anna, är 36 år gammal och bosatt nere i Blekinge där hon bor med sin man, 4 barn och hund. Hon arbetar som sjuksköterska på en vårdcentral, men så mycket tid som går ägnar hon åt sin stora passion, nämligen skönhet. Framförallt brinner hon för färgglada sminkningar, men på senare år har även hudvård blivit en större del av intresset. På hennes blogg kommer du få många recensioner, inspiration och tips inom området skönhet.

Beautyhyllan, heter Johanna, är 29 år gammal och bor i Sundsvall med sin man och sin hund. Hon arbetar som grafisk designer/kommunikatör och frilansar med webbdesign, sociala medier och branding. Hon är en skönhetsnörd med mottot “produkter ska funka, lukta gott och ha en schysst förpackning annars åker de i återvinningen”. På hennes blogg kommer du hitta recensioner, hissar/dissar, swatches och hårresande innehåll i jakten på den perfekta hårfärgen.

Sundayshelfie, heter Christina, är 30 år gammal och bor i Malmö med sin man, dotter och två hundar. Hon arbetar som lärare och undervisar i So och engelska. Utöver gediget intresse för sitt nya liv som förälder (och alla hudförändingar det innebär), hundar, TV-spel och pedagogik så brinner hon enormt för skönhet. Så länge hon kan minnas har hon testat produkter ur diverse skönhetskategorier och älskar att hjälpa nära och kära hitta rätt i skönhetsdjungeln. På hennes blogg kommer du att kunna läsa om allt från recensioner, hudvårdsrutiner, hårrutiner, behandlingar, senaste produkterna och mycket, mycket mer.