HårvårdHudvårdKroppsvårdProduktdissar

New Horizons – Glossybox januari 2023

Jag har prenumererat på Glossybox av och till sedan 2012. Det är en liten vardagslyx som jag uppskattar. Däremot har jag en spaning – intresset för prenumerationsboxar verkar ha svalnat. Vad tycker du om dem? Hur som helst kommer här innehållet i årets första box – New Horizons.

111Skin – Zub Sero De Puffing Eye Mask

Ögonmask med sjögräs, E-vitamin och tetrapeptider. Produkten ska vara kylande, reducera påsar under ögonen, boosta cellproduktionen, stärka huden under ögonen och minska fina linjer. Med ett pris på 179 kr för 20 minuters behandling (läs: 1 par) får vi hoppas att de bjuder på underverk. Det ska bli väldigt intressant att se om de gör någon skillnad.

WUNDER2 – Wunderkiss Lip Plumping Gloss Clear

Plumpande och vårdande läppglans med kollagen, hyaluronsyra, macadamia- och jojobaolja. När är produkt som Wunderkiss lovar både kylande och värmande effekt. Efter en uppväxt kantad av allergiska reaktioner med uppsvullna läppar som resultat vet jag att det här är en produkt som inte kommer i närheten av min mun. Aldrig i livet! Kostar 220 kr om det låter som något i din smak.

Schwarzkopf – Professional Fibre Clinix Vibrancy Treatment

Hårinpackning för färgat hår med Triple Bonding- och C21-teknologi samt AHA-syror. Jag har inte hört något om denna nya serie tidigare och är väldigt spänd på att testa denna. Kommer nog spara den tills jag har en hårfärg jag verkligen vill bevara. Mer om det i ett annat blogginlägg (blink-blink).
Originalprodukten kostar 285 kr för 250 ml.

Skin & Co – Citrus Amaro Hand Cream

Återfuktande handkräm med sheasmör och mandelolja. Med doft av apelsinblomma och pomerans. Det här produkten öppnade jag direkt när jag såg den och har några kommentarer. Krämen sjunker in OTROLIGT fort. Så fort att jag knappt känner av att jag smort in mig. Perfekt för kladd-motståndare med andra ord. Händerna blir mjuka men ger inget revolutionerande resultat. Den doftar kryddigt vilket inte är min favoritkategori. Doften stannar också kvar väldigt länge så det var ett minus. Jag kommer fortsätta använda den – även dåliga handkrämer går åt i detta väder. Kostar 100 kr för 30 ml.

Mitchell and peach – English Leaf Body Oil

Vegansk kroppsolja med E-vitamin och mandelolja. Den doftar kryddigt och beskrivs av Glossybox själva som en oemotståndlig och lyxig doft. Där går mina och Glossyboxs åsikter isär. Koriander, citrus, basilika och mynta är inte en oemotståndlig doft. Jag har ett oerhört motstånd mot just denna doftkombination. Det här är en produkt jag fått i Glossybox vid flera tillfällen och besvikelsen infinner sig varje gång. Den var inte bra första gången jag fick den och jag kommer inte ge den en ny chans. Kostar 275 kr/50 ml.

Slutligt betyg på denna box är ett stort, fett Nja. Den enda produkten jag blev genuint glad att se var inpackningen från Schwarzkopf. Boxens design var fin. Men det var det.

Vilken produkt är du mest intresserad av?

/ Johanna, Beautyhyllan

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *